Πρωτάθλημα Cyta: Στο +7 ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη επί της Πάφου
Μεγάλος νικητής στη «μάχη» με την Πάφο ήταν ο ΑΠΟΕΛ, αφού επικράτησε με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής (3/3) χάρη σε καταπληκτικό γκολ του Ντονγκαλά. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο αποσπάστηκε 7 βαθμούς από τον 2ο της βαθμολογίας Άρη.
Αύριο Δευτέρα 4 Μαρτίου θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα δυο ματς του μίνι πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ Λάρνακας να περιμένει τον Άρη Λεμεσού (18:00) σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, ενώ αργότερα (20:30) η Ομόνοια θα υποδεχθεί την Ανόρθωση.
Η βαθμολογία
1. ΑΠΟΕΛ (63)
2. Άρης Λεμεσού (56)
3. ΑΕΚ Λάρνακας (55)
4. Ομόνοια (52)
5. Πάφος (50)
6. Ανόρθωση (48)
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
Κυριακή 3 Μαρτίου
ΑΠΟΕΛ - Πάφος 1-0 (8' Ντονγκαλά)
Δευτέρα 4 Μαρτίου
ΑΕΚ Λάρνακας - Άρης Λεμεσού, 18:00
Ομόνοια - Ανόρθωση, 20:30
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
