ΑΠΟΕΛ: Επιχείρηση ανασύνταξης

ΑΠΟΕΛ: Επιχείρηση ανασύνταξης

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Στον ΑΠΟΕΛ, αναλύουν το τι έφταιξε και δεν απέδρασαν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ανόρθωση, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστούν όπως πρέπει στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την Πάφο.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι συνεργάτες του, μοιράζονται τις σκέψεις με τους ποδοσφαιριστές, χωρίς να μεταφέρουν επιπρόσθετο άγχος σε αυτούς.

Δεν αναπαράγουν κάτι, λες και πρόκειται κασέτα αφού άπαντες αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα των αγώνων και εξάλλου, απέδειξαν ότι στα δύσκολα, ανταποκρίνονται.

Αυτό καλούνται να πράξουν άλλη μια φορά στο σχεδόν κατάμεστο, όπως λένε οι ενδείξεις, ΓΣΠ. Η αλήθεια είναι πως ο ΑΠΟΕΛ, υστέρησε γενικώς στην πρεμιέρα της β’ φάσης, ωστόσο από βαθμολογικής πλευράς δεν διαφοροποιήθηκε κάτι δραματικά.

Απεναντίας, η ομάδα αύξησε κατά ένα βαθμό τη διαφορά από τον Άρη, ανεξαρτήτως εάν μειώθηκε η απόσταση από την τρίτη, ΑΕΚ.

Η επιχείρηση ανασύνταξης βρίσκεται σε εξέλιξη στους «γαλαζοκίτρινους», την ίδια ώρα που η διοίκηση ήταν και παραμένει κοντά στην ομάδα, δείχνοντας με κάθε τρόπο το πόσο πολύ σε όλους ανεξαιρέτως.

Παραλλήλως, το προπονητικό επιτελείο θα προσθέσει στοιχεία όσον αφορά στον επικείμενο αντίπαλο αφού θα αναλυθεί το αποψινό παιχνίδι που δίνει στον θεσμό του Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» για την προημιτελική φάση.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα