Σα Πίντο: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, παραμένουμε όμως πρώτοι»

Σα Πίντο: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, παραμένουμε όμως πρώτοι»

Newsroom
ΣΑ ΠΙΝΤΟ
Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα του Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το φινάλε του ισόπαλου με 0-0 αγώνα του ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Ανόρθωσης (25/2), με τον Πορτογάλο πάντως να τονίζει πως η ομάδα του παραμένει πρώτη ότι και αν γίνει.

Δεν κατόρθωσε να φύγει νικητής από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο ΑΠΟΕΛ, αφού έμεινε στο 0-0 με την Ανόρθωση στην πρεμιέρα των Playoff του πρωταθλήματος Cyta.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ρικάρντο Σα Πίντο εξήγησε στους δημοσιογράφους πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε βρει γκολ, ωστόσο ακόμη και έτσι παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε απόσπασμα των όσων είπε:

«Ήταν ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με πολλές μονομαχίες. Δεν υπήρχαν πολλοί χώροι, γιατί οι δύο ομάδες πρέσαραν σωστά και δεν είδαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι φυσιολογικό όμως αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να κάνουν το παιχνίδι τους.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην παίξαμε με το πάθος που θα θέλαμε, όμως στο Β’ το κάναμε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αν η Ανόρθωση συνεχίσει να παίζει με το ίδιο πάθος στα επόμενα παιχνίδια θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε στην πρώτη θέση, ακόμα και αν δεν έχουν παίξει ακόμα οι δύο αντίπαλοί μας»

Για τον Κοσταντίνοφ: «Είναι σημαντικός παίκτης και δυστυχώς τον χάσαμε και κόστισε στο παιχνίδι όχι μόνο η απουσία του, αλλά και γιατί σπαταλήσαμε και μία αλλαγή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα