Καρσέδο: «Κατανοώ τις αποδοκιμασίες»

Καρσέδο: «Κατανοώ τις αποδοκιμασίες»

Newsroom
ΚΑΡΣΕΔΟ
Απογοητευμένος μετά την ισοπαλία δίχως γκολ της Πάφου με τη Νέα Σαλαμίνα (0-0, 19/2), εμφανίστηκε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Η ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, μπορεί να ανέβασε την Πάφο στην 4η θέση της κατάταξης (50β.), ωστόσο της στέρησε την ευκαιρία να «πιάσει» την 3η ΑΕΚ Λάρνακας στους 52 πόντους.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Παφιτών, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, εξήγησε στους εκπροσώπους Τύπου πως κατανοεί πλήρως τις αποδοκιμασίες και την πίκρα του κόσμου.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό, ήταν δύσκολο να περάσουμε μέσα από τις γραμμές του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Η συγκέντρωση είναι ένα θέμα το οποίο δουλεύουμε. Ήμασταν πιο επιθετικοί σήμερα αλλά δεν σκοράραμε.

Ο Κανέ είναι έτοιμος σωματικά και θα πάρει χρόνο. Ήθελα να χρησιμοποιήσω πιο επιθετικούς παίκτες όπως ο Πέπε και ο Βαλακαρι.

Κατανοώ τις αποδοκιμασίες, όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, Θέλουν να δουν την ομάδα να κερδίζει και δεν τα καταφέραμε, είναι λογικό.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα