Το σχέδιο απόδρασης του ΑΠΟΕΛ από την Περιστερώνα!

Το σχέδιο απόδρασης του ΑΠΟΕΛ από την Περιστερώνα!

Newsroom
αποελ αρης 25
Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος και θέλει να «κλείσει» την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ουραγό Δόξα Κατωκοπιάς (18/2, 19:00).

Χρόνο για να προετοιμαστούν όπως ήθελαν, δεν είχαν στον ΑΠΟΕΛ. Οι υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και ασφαλώς, άκρως απαιτητικές.

Μπορεί η σημερινή αποστολή στην Περιστερώνα να φαντάζει πολύ πιο εύκολη σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στον Άρη, αλλά σε καμία περίπτωση η Δόξα δεν αποτελεί χαμηλό εμπόδιο. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως μέσα στο «σπίτι» της κέρδισε τις δύο νεόπλουτες ομάδες (Άρης, Πάφος) ενώ εκτός έδρας κατέβαλε την αντίσταση της Ανόρθωσης.

Όλα αυτά κρατούν σε εγρήγορση τον Σα Πίντο, ο οποίος επέστησε την προσοχή των παικτών του ώστε να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Ενδεχόμενη νίκη στο φινάλε της α’ φάσης του πρωταθλήματος θα κρατήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας και σε απόσταση ασφαλείας τους διώκτες του.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει «μαρκάρει» 2-3 παίκτες της Δόξας, οι οποίοι κρίνει πως απαιτείται η στενή περιφρούρηση τους. Ένας εξ αυτών είναι ο Ασάντε, πρώτος σκόρερ της σημερινής αντιπάλου με 5 γκολ.

Ο Κρέσπο αναμένεται ότι θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Πέτροβιτς. Ο Σέρβος, υπενθυμίζεται, θα λείψει και από το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ. Χθες, αξιολογήθηκε ξανά η κατάσταση των δύο Βραζιλιάνων που προστέθηκαν στο ρόστερ τον περασμένο μήνα.

Η αλλαγή στο κέντρο της άμυνας που γράψαμε προηγουμένως, δεν θα είναι η μοναδική στο αρχικό σχήμα. Θα υπάρξουν άλλες μία έως δύο διαφοροποιήσεις, σε μία προσπάθεια του προπονητικού επιτελείου αφενός να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και αφετέρου να κρατήσει σε εγρήγορση άλλους.

Σε πρόσφατη ανάρτηση ο Σα Πίντο, είχε στείλει το ακόλουθο μήνυμα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε στην κορυφή. Είμαστε στην 1η θέση με την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους παίκτες και τους οπαδούς μας που άκουσαν το κάλεσμά μου κι είχαν εντυπωσιακή παρουσία. Τώρα, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για το δύσκολο ματς με τη Δόξα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι στα πλέι οφ. Μόνο ΑΠΟΕΛ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα