Νέα Σαλαμίνα: Έχει πράγματα να κρατήσει

Νέα Σαλαμίνα: Έχει πράγματα να κρατήσει

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Σε κανένα δεν αρέσει η ήττα και ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Παίζοντας όμως απέναντι σε ένα τόσο δυνατό και ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι ο Άρης είναι λογικό να αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε απέναντι στους πρωταθλητές να σταθεί πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Να είναι καλύτερη και να φτιάξει φάσεις που θα μπορούσε να προηγηθεί και να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τη νίκη. Πότε η αστοχία και πότε ο αντίπαλος τερματοφύλακας της στέρησαν το γκολ.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε την ίδια απόδοση και επηρεάστηκε από τα δυο γκολ που δέχθηκε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, πράγμα φυσιολογικό θα μπορούσε να πει κανείς. Η εξάδα δεν αποτελεί πλέον στόχο και η προσοχή στρέφεται στο κύπελλο εν αναμονή και της απόφασης για την έφεση που κατέθεσε το ΑΠΟΕΛ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Αυτό θα ξεκαθαρίσει βέβαια τη Δευτέρα, όταν και θα συνεδριάσει το Εφετείο για να ξεκαθαρίσει οριστικά τα πράγματα.

Ενοχλημένοι με Σπιλέφσκι

Την θέση ότι ο Αλεξέι Σπιλέφσκι προκάλεσε πρώτος τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας έχουν εκφράσει και επίσημα οι ερυθρόλευκοι με αφορμή τις χθεσινές του τοποθετήσεις στη Διάσκεψη Τύπου. Ο Λευκορώσος τεχνικός μίλησε για ύβρεις και… «ευχές» από την κερκίδα για καρκίνο και πολλά άλλα ανεπίτρεπτα. Στη Νέα Σαλαμίνα σε καμία περίπτωση δεν επικροτούν και κατακρίνουν τέτοιες συμπεριφορές, αλλά υποστηρίζουν ότι ο Σπιλέφσκι προκάλεσε.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα