Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Άκουγα τον κόσμο να εύχεται καρκίνο στους δικούς μου!»

Newsroom
σπιλεφσκιιι
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι εξέφρασε την οργή του για τα υβριστικά συνθήματα των οποίων έγινε αποδέκτης στο ματς Ν.Σαλαμίνα-Άρης Λεμεσού (6/2,0-3).

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας, και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο που τον έστειλε μία ανάσα από την κορυφή.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης αλλά στα απαράδεκτα συνθήματα που του απηύθυνε ο κόσμος των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά την αντίδρασή του:

«Δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος με την παρουσία μας στο α' ημίχρονο αλλά ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα έχει ένα πολύ καλό προπονητή, με ξεκάθαρο πλάνο και φιλοσοφία. Στο β' ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και θεωρώ πως η εμφάνιση από την πλευρά μας ήταν εκπληκτική. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και τον χαρακτήρα που έδειξαν. Είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά γι' αυτά που άκουσα για 90 λεπτά. Βρέθηκα στα καλύτερα γήπεδα και δεν άκουσα πουθενά αυτά που μου είπαν σήμερα. Δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο μου εχθρό. Είναι αδιανόητο να ακούω κόσμο να λέει εύχομαι η μητέρα, η αδερφή σου να πάθουν καρκίνο. Απίθανο πως ένας 60χρονος με παιδί δίπλα του, να λέει αυτά τα πράγματα και να τον ακούει.
Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο στην Αγγλία για παράδειγμα να εύχεται στον Γκουαρδιόλα τέτοια πράγματα.

Δεν μπορώ να καταλάβω και τον λόγο που γίνεται αυτό. Αγαπώ την Κύπρο, είμαι και εγώ Χριστιανός Ορθόδοξος, αλλά δεν μπορώ να ακούω αυτά τα πράγματα».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα