Ομόνοια: Οι πρώτες δηλώσεις του Στεπίνσκι(vid)

Ομόνοια: Οι πρώτες δηλώσεις του Στεπίνσκι(vid)

ομονοια
Ο Μάριους Στεπίνσκι μίλησε στο κανάλι της Ομόνοιας στο διαδίκτυο για την μεταγραφή του στην ομάδα της Λευκωσίας και για του στόχους του της σεζόν.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Στεπίνσκι:

Πρώτα συναισθήματα:

«Γνώριζα πως πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο στην Κύπρο. Τώρα τσέκαρα το τηλέφωνο μου και είχα πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο. Ακόμα και όταν ήρθα πρώτη φορά στην Κύπρο για τον Άρη, είχα πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο της Ομόνοιας και έτσι συνειδητοποίησα ότι είναι μια τεράστια ομάδα ομάδα. Έχω αφήσει ήδη πίσω την πρώτη προπόνηση και ανυπομονώ να παίξω σε αγώνες».

Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που δέχθηκες την πρόταση της Ομόνοιας;

«Σε όλες τις περιπτώσεις, το πρώτο και το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το ποδοσφαιρικό και αφήνεις τα υπόλοιπα αλλά είναι σημαντικό που ακόμη και όταν ερχόμουν σαν αντίπαλος, ο κόσμος της Ομόνοιας μου έδειχνε αγάπη. Νιώθω καλή και ωραία ενέργεια από αυτούς και πιστεύω πως εδώ θα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Δεν πρέπει να μιλάς πολύ αλλά να το δείχνεις στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να μιλάς στο γήπεδο».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την προπόνηση, τους συμπαίκτες σου και τον προπονητή;

«Όλοι είναι πολύ ευγενικοί. Με βοηθούν να ενταχθώ όσο το συντομότερο στην ομάδα γιατί χρειάζεται. Θα προσπαθήσουν να τους βοηθήσω και προσπαθούν να με βοηθήσουν και αυτοί. Έτσι πρέπει να δουλεύει μία ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και να είμαστε ένα σύνολο».

Πώς φαντάζεσαι αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι στην Ομόνοια; Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Όταν είσαι εδώ στην Ομόνοια πρέπει να κερδίζεις! Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος. Πρέπει να κερδίζουμε τρόπαια, όσα περισσότερα γίνεται. Δεν θα πω τώρα θα κερδίσουμε αυτό ή εκείνο όμως θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται γιατί ο κόσμος της Ομόνοιας το αξίζει αυτό».

Ένα μήνυμα από τον Μάριους Στεπίνσκι στον κόσμο της Ομόνοιας:

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, σε αυτό τον μεγάλο Σύλλογο και μπορώ να πω πως πάντα θα δίνω το 100% στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πιστεύω γιατί κάποτε κερδίζεις, κάποτε χάνεις αλλά το πιο σημαντικό είναι να δίνεις τα πάντα στο γήπεδο και να βγαίνεις στο γήπεδο με το κεφάλι ψηλά. Θεωρώ πως ο κόσμος περιμένει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο και αυτό είναι το κύριο μήνυμά μου».

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα