ΑΕ Λεμεσού: Αλλαγή προπονητή αλλά όλα μείναν ίδια

ΑΕ Λεμεσού: Αλλαγή προπονητή αλλά όλα μείναν ίδια

Σάββας Νεοκλέους
κοσκελα 1111
Δύο αλλαγές προπονητών μέσα σε μία χρονιά, με Χαραλάμπους και Κόσκελα να έχουν δει την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΛ. Τα στατιστικά επιβεβαιώνουν, ωστόσο, πως παρά την αλλαγή αυτή, η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας έμεινε η ίδια.

Το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της τρέχουσας σεζόν η ΑΕΛ το ξεκίνησε με τον Χρίστο Χαραλάμπους στον πάγκο. Ο Κύπριος τεχνικός παρέδωσε τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας με το πέρας της 7ης αγωνιστικής, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Εθνικό Άχνας.

Από την 8η αγωνιστική και μέχρι και την 20η αγωνιστική τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ τα είχε ο Φινλανδός, Τόνι Κόσκελα. Ένα ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας ο Σκανδιναβός τεχνικός.

Σε 7 αγωνιστικές με τον Κύπριο τεχνικό η ΑΕΛ μάζεψε 7 βαθμούς, με τον Φινλανδό κόουτς η Λεμεσιανή ομάδα σε 13 ματς πήρε 13 βαθμούς. Δηλαδή ο κάθε ένας κόουτς, μετά από 20 αγωνιστικές, ως μέσο όρο στα παιχνίδια που έκανε στον πάγκο της ΑΕΛ, είχε από ένα βαθμό.

Πλέον, η σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας δόθηκε στον Αλέξη Γαρπόζη. Έχει ενδιαφέρον εάν θα αλλάξει η εικόνα αποτελεσμάτων της ΑΕΛ στη συνέχεια και το πόσο θα βελτιωθεί τόσο η βαθμολογία της ομάδας όσο και αυτός ο μέσος όρος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα