Πρωτάθλημα Cyta: Αναβαθμίζεται το «AlphaMega Stadium»

AlphaMega
Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της επίσημης σελίδας του σταδίου «AlphaMega» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η διαχειρίστρια εταιρία του σταδίου είναι έτοιμο να αναβαθμίσει τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μια σημαντική προσθήκη έρχεται να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τον αγωνιστικό χώρο του ALPHAMEGA Stadium .

Κατόπιν μελέτης της δομής σκιάς που εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της Διαχειρίστριας Εταιρίας του σταδίου, κρίθηκε σκόπιμη αρχικά η αγορά δύο φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας αιχμής από την Α.Α.Α. Limassol Stadium ltd, τα οποία θα βοηθούν στην αναπλήρωση της ηλιακής ακτινοβολίας στα σκιασμένα σημεία του σταδίου.

Στα σύγχρονα στάδια με τα περιμετρικά στέγαστρα, δημιουργούνται σκιές που αναστέλλουν την ανάπτυξη του χλοοτάπητα κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Τα συγκεκριμένα συστήματα θα καλύπτουν χώρο άνω των 700 τμ και θα επιτρέπουν στον χλοοτάπητα να αναπτύσσεται επαρκώς στα σκιερά σημεία κατά την διάρκεια του χειμώνα αλλά θα βοηθούν και στην ταχεία αποκατάσταση από τις ζημιές που προκαλούνται από την εκτεταμένη χρήση.

Τα εν λόγω φωτιστικά εγκαθίστανται για πρώτη φορά σε γήπεδο στην Κύπρο και χρησιμοποιούνται στην συντριπτική πλειοψηφία των γηπέδων της Premier League, της Laliga κτλ με απόλυτη επιτυχία.

Η εγκατάσταση τους πραγματοποιήθηκε από τον Xavi Tordera επί 16 χρόνια Head Groundsman της Barcelona ως αντιπρόσωπο της ολλανδικής προμηθεύτριας εταιρείας SGL και τον Αντώνη Γκριμότση, γενικό διευθυντή της εταιρείας Grassform η οποία είναι υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας όλων των αγωνιστικών χώρων της ελληνικής Super League αλλά και του ΑΜ stadium από φέτος.

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να φανούν πολύ γρήγορα και έτσι ο χλοοτάπητας του ALPHAMEGA Stadium που λαμβάνει ήδη υψηλού επιπέδου συντήρηση θα ανταποκρίνεται ακόμη και στα υψηλότερα πρότυπα που θέτουν οι διεθνείς οργανισμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα