ΑΕΛ Λεμεσού: Με την πλάτη στον τοίχο ο Κόσκελα

ΑΕΛ Λεμεσού: Με την πλάτη στον τοίχο ο Κόσκελα

Newsroom
ΑΕΛ
Μετά από το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα της ΑΕ Λεμεσού με τον Εθνικό Άχνας, όπου εξήλθαν ισόπαλες στο 1-1, τρίζει η καρέκλα του τεχνικού της ομάδας, Τόνι Κόσκελα.

Δεν είναι μόνο το σημερινό, αλλά μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Και κυρίως στα ντέρμπι, καθώς η ΑΕΛ δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι την φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα η ΑΕΛ από την μέρα προέλευσης του Κοσκέλα μετρά 4 νίκες με αντιπάλους τους ΑΕΖ, Καρμιώτισσα, Οθέλλο και Δόξα. Δηλαδή κατά σειρά τις 4 ομάδες που βρίσκονται στις 4 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το σκέφτεται αρκετά η διοίκηση, προβληματίζεται και μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί τι θα αποφασισθεί. Είτε θα φύγει ο κόουτς, είτε θα μείνουν να δουν το αποτέλεσμα στο Λεμεσιανό ντέρμπι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα για την φάση των ''16'' του κυπέλλου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην ΑΕΛ υπάρχει το ενδεχόμενο στον αγώνα με τον Απόλλων, στον πάγκο να βρίσκεται ο Γαρπόζης.

Σε συνδυασμό της φήμης περί απόλυσης του Κοσκέλα από τον πάγκο της ΑΕΛ, ήρθε να προστεθεί και το γεγονός ότι ο πρώην τεχνικός των Εθνικού Άχνας και ΑΕΚ Λάρνακας, Νταβίνντ Μπαντία, βρισκόταν στα επίσημα του σταδίου για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα