ΑΕ Λεμεσού: Ο Κρασσάς επιστρέφει και παίρνει πόστο στην ομάδα

ΑΕ Λεμεσού: Ο Κρασσάς επιστρέφει και παίρνει πόστο στην ομάδα

Newsroom
κρασσας αελ
Η ΑΕ Λεμεσού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σίμο Κρασσά, ο οποίος θα λάβει πόστο στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας στην οποία είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών.

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το κυπριακό πρωτάθλημα θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στην ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Σίμο Κρασσά, που συμφώνησε με τον σύλλογο της Λεμεσού και θα λάβει μία θέση στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Ο ίδιος έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της από το 1994 έως το 2004, και μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας, επέστρεψε ξανά για τρία χρόνια (2007-2010).

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΑΕΛ Λεμεσού ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ.Σίμο Κρασσά, ως Διοικητικό Σύμβουλο.

Ο κ.Σίμος Κρασσάς θα έχει Συμβουλευτικό ρόλο για το Διοικητικό Συμβούλιο σε οργανωτικά και λειτουργικά θέματα.

Επί του παρόντος ο κ.Κρασσάς θα παρακολουθεί και θα καταγράφει τον τρόπο λειτουργίας του Σωματείου σε διάφορά τμήματα και θα προβαίνει σε εισηγήσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο με στόχο την ενίσχυση και την ενδυνάμωση του Brand name ΑΕΛ.

Ο Σίμος Κρασσάς αγωνίστηκε επι σειρά ετών στην ΑΕΛ και τίμησε την φανέλα της ομάδας μας ενώ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ Αθηνών και στην Εθνική ομάδα. Είναι μέλος του Δ.Σ του Ομίλου Παλαιμάχων ΑΕΛ.

Καλωσορίζουμε τον Σίμο Κρασσά στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα