ΑΕΚ Λάρνακας: Κόντρα στην Πάφο, ο στόχος είναι ένας

ΑΕΚ Λάρνακας: Κόντρα στην Πάφο, ο στόχος είναι ένας

Πάνος Λάρκος
σιμον 3333
Η ΑΕΚ Λάρνακας, μετά τη νίκη που της χάρισε την πρόκριση κόντρα στον Οθέλλο, θέλει μόνο θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στην Πάφο, την ώρα που στο μεταγραφικό κομμάτι υπάρχει η απόλυτη... ησυχία.

Αν με τον Οθέλλο οι στόχοι για την ΑΕΚ ήταν τρεις όπως ανέφερε ο Ραν Μπεν Σιμόν, να μην παίξει η ομάδα του 120 λεπτά, να πάρει την πρόκριση και να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν τόσα πολλά λεπτά, τώρα με την Πάφο ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Ξεκάθαρος και κρυστάλλινος. Νίκη με κάθε τρόπο.

Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Η ομάδα της Λάρνακας «τρέχει» ένα αήττητο σερί 10 αγώνων, όπου πέτυχε οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες και βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Μέσα σε αυτά τα 10 ματς κέρδισε Απόλλωνα, ΑΕΛ, Άρη, Νέα Σαλαμίνα και έφερε ισοπαλία με Ανόρθωση εκτός έδρας μεταξύ άλλων. Αποτελέσματα που δείχνουν ότι έχει αποκτήσει δυναμική και αυτοπεποίθηση και στα ντέρμπι.

Και με αυτό τον αέρα θα παρουσιαστεί στο ματς με την Πάφο. Με τον αέρα που έχει κερδίσει μέσα από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της αλλά και με τη δύναμη της έδρας. Απέναντι σε μία Πάφο που προσπαθεί να συνέλθει και να βρει τα πόδια της. Απέναντι σε ένα δυναμικό και ικανό σύνολο.

Μεταγραφική… ησυχία!


Τίποτα το νεότερο δεν προκύπτει στο μεταγραφικό σκηνικό στην ΑΕΚ. Πρόθεση ενίσχυσης από τον Τσάβι Ρόκα δεν υπάρχει. Επίσημη πρόταση για Γκαλιόλο ή για κάποιον άλλο παίκτη δεν έχει έρθει, έτσι δεν μπορεί να κοιτάει κάπου συγκεκριμένα.

Σίγουρα έχει στα υπόψη κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν φαίνεται αυτή την ώρα το σενάριο ενίσχυσης να συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες. Περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μην κάνει κίνηση η ΑΕΚ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα