Fifa Best Awards: Η Κύπρος ψήφισε...Μέσσι

κυπρος
Στην ψηφοφορία της ΦΙΦΑ για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς, ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Τιμούρ Κετσμπάγια και ο αρχηγός Κωστάκης Αρτυματάς, ομόφωνα ψήφισαν τον νικητή, Λιονέλ Μέσσι.

Ο Γεωργιανός τεχνικός, Τιμούρ Κετσμπάγια, μετά τον ''Λέο'', ως δεύτερη επιλογή φήφισε τον Βέλγο άσο της τρεμπλούχου Μάντσεστερ Σίτυ, Κέβιν Ντε Μπρούιν και ως τρίτη επιλογή ψήφισε τον συμπατριώτη του, Κβίτσα Κβαρατσκέλια, που με τα χρώματα της Νάπολι την περσινή σεζόν διάπρεψε και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ενώ, ο αρχηγός της Εθνικής Κύπρου και της Ανόρθωσης, Κωστάκης Αρτυματάς, έδωσε την δεύτερη του ψήφο στον Νορβηγό επιθετικό Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος είχει αναδειχθεί ως πρώτος σκόρερ για το 2023 και για τρίτο ψήφισε τον συμπαίκτη του Χάαλαντ, Ρόδρι, που με την Μάντσεστερ Σίτυ πήρε το τρέμπλ σκοράροντας μάλιστα στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά κατάκτησε και το Νάτιονς Λίγκ με τα χρώματα της Εθνικής Ισπανίας.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα