ΑΕΛ Λεμεσού: Τι ισχύει για την εμπλοκή Ινδού επενδυτή

ΑΕΛ Λεμεσού: Τι ισχύει για την εμπλοκή Ινδού επενδυτή

ΑΕΛ
Το μεσημέρι της Πέμπτης στην καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα» στο Κανάλι 6 υπήρξε σε κάποια στιγμή αναφορά από τους παρουσιαστές ότι κάτι ακούγεται για Ινδό επενδυτή και ΑΕΛ.

Αυτό κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες στα γαλαζοκίτρινα στέκια της Λεμεσού, ότι μετά και τις νέες αλλαγές που υπήρξαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την εμπλοκή Νικόλα Καρασαμάνη, Μάριου Νεοφύτου και Σίμου Κρασσά, πως υπάρχει και ενδιαφέρον να μπει επενδυτής στην ΑΕΛ Ινδικής καταγωγής.

Μάλιστα δε, αυτά που μαθαίνουμε είναι ότι προγραμματίζεται να υπάρξει κρίσιμη συνάντηση μέσα στην επόμενη ή μεθεπόμενη βδομάδα για να διαφανεί εάν πράγματι υπάρχει έδαφος για να υπάρξει συμφωνία με Ινδό επενδυτή για εμπλοκή του στην ομάδα, από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ίσως γι' αυτό η διοίκηση της ΑΕΛ τρέχει να κλείσει όσες παλιές "αμαρτίες" γίνεται, να μειώσει ακόμα και να μηδενίσει, το χρέος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, για να μπορέσει ο ενδιαφερόμενος επενδυτής να έχει μπροστά του μία καθαρή εικόνα από κάθε άποψη.

Οι πρώτες κουβέντες που γίνονται έχουν διάφορα σενάρια, όπως για παράδειγμα ένα πλάνο εάν η ΑΕΛ καταφέρει και πάρει εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι ή ένα άλλο πλάνο εάν δεν τα καταφέρει.

Ακόμη η όλη διαδικασία φαίνεται να είναι στα αρχικά στάδια και πολλά θα ξεκαθαρίσουν λογικά μετά τη συνάντηση που είναι στα σκαριά να γίνει προσεχώς.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα