Ομόνοια: Παραμένει το φαβορί ο Λιθουανός αλλά δεν έχει προκύψει ακόμη οριστικό deal, έτοιμο το plan B

Ομόνοια: Παραμένει το φαβορί ο Λιθουανός αλλά δεν έχει προκύψει ακόμη οριστικό deal, έτοιμο το plan B

Newsroom
ομονοια
Ημέρα κρίσης η σημερινή στην Ομόνοια, στο κεφάλαιο προπονητής. Οι πράσινοι ήρθαν σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, όπως ενημερώσαμε από χθες, αποστέλλοντάς του μάλιστα συμβόλαιο συνεργασίας.

Το Gazzeta, σας παρουσιάζει τα δεδομένα

Ακόμη δεν έχει υπάρξει deal, καθώς όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, παρόλο που υπάρχει ταύτιση στα πιο σημαντικά, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού, προκύπτει μία διαφωνία, σε έναν επί μέρους όρο. Ο Λιθουανός είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "πρασίνων", αν όμως δε ξεπεραστεί η συγκεκριμένη διαφωνία, ίσως τότε οδηγηθούμε σε ναυάγιο. Εντός της ημέρας, αναμένονται οριστικές εξελίξεις, με την Ομόνοια να έχει έτοιμο και plan b, αν τελικά το φλερτ δεν οδηγηθεί σε γάμο.

Κέρδισε Γέσπερ και Πρόεδρο ο Λιθουανός

Ο Νταμπράουσκας έκανε εξαιρετική εντύπωση στην ομάδα προγραμματισμού, τόσο με τις γνώσεις, προσωπικότητά του, ενώ εμφανίστηκε άριστα διαβασμένος για όλα όσα αφορούν την ομαδα. Εξού και από την πρώτη στιγμή τέθηκε στην pole position της πράσινης λίστας. Είναι ένας προπονητής, φιλόδοξος, με προσωπικότητα, με τεχνογνωσία, που διαθέτει στο DNA του τον πρωταθλητισμό.

Τελευταία ομάδα για τον 47άχρονο κόουτς ο ΟΦΗ, ενώ προηγουμένως εργάστηκε σε Χάιντουκ Σπλιτ, Λούντογκορετς, Ζαλγκίρις και ΡΦΣ Λετονίας. Στο παλμαρέ του μετρά σύνολο εννέα τρόπαια, εκ των οποίων ένα πρωτάθλημα Βουλγαρίας, δύο πρωταθλήματα Λιθουανίας, επίσης κατέκτησε τρία Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ Λιθουανίας, όπως και ένα Κύπελλο Λετονίας. Πέραν των πιο πάνω μετρά και αρκετές ατομικές διακρίσεις.

Πρόκειται για ένα ψαγμένο άνθρωπο, ο οποίος σπούδασε αθλητική επιστήμη και προπονητική στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και εργάστηκε ως προπονητής σε πολλές διάσημες ακαδημίες νέων, όπως της Φούλαμ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπρέντφορντ. Κάτι που ασφαλώς ταιριάζει με τα "θέλω" των ανθρώπων της Ομόνοιας.

Ανοικτό του Λανγκ για μετεγγραφή του σε τουρκική ομάδα, θα τεθεί το θέμα ενώπιον του κόουτς.

Η Ομόνοια πιθανό να ενεργοποιήσει την όψιον αγοράς του Αλιούμ

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Χάμαρμπι, Mikael Hjelmberg, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Σουηδίας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Σαϊντού Αλιούμ, που αγωνίζεται στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού. Ο Hjelmberg δήλωσε για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή ότι αγωνίζεται αρκετά στην Κύπρο και τα πάει αρκετά καλά, είναι χαρούμενος, ενώ θεωρεί ορατό το σενάριο οι «πράσινοι», να ενεργοποιήσουν το όψιον αγοράς του Αλιούμ, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη αυτή καλή για τον σύλλογο του.

Παίζει με Δόξα και χάνει ΑΕΖ, ο Κουλιμπαλί, η απόφαση μετά τον απαγορευτικό αριθμό καρτών.

ΑΓ

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα