Ομόνοια: Παρελθόν αποτελεί ο Αυγουστή!

Ομόνοια: Παρελθόν αποτελεί ο Αυγουστή!

Ομόνοια
Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ομόνοιας Λευκωσίας ο Κύπριος τεχνικός, Σοφρώνης Αυγουστή, σύμφωνα με ανάρτηση της Ομόνοιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με 3-0 κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και με 2-0 κόντρα στον Άρη και με τις κακές εμφανήσεις τις Ομόνοιας, το Διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας αποφάσισε την λήξη της συνεργασίας της Ομόνοιας με τον Σοφρώνη Αυγουστή.

Ο κύριος Αυγουστή κάθισε στον πάγκο των ''πρασίνων'' για 11 μήνες και συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο του 2023 με μεγαλύτερο του επίτευγμα την κατάκτηση του κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola την σεζόν 2022-2023, νικώντας την ΑΕΛ στον τελικό με 1-0, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ και στα ημιτελικά την Πάφο, κάνοντας ακόμη πιο μεγάλη την κατάκτηση του κυπέλλου μετά από τις μεγάλες προκρίσεις που πέτυχε για να φτάσει στον τελικό.

Το Gazzetta Cyprus μέσα από κείμενα του από τις 24 Δεκεμβρίου είχε προβλέψει την αποχώριση του Σοφρώνη Αυγουστή καθώς μέσα στα κείμενα υπήρχαν κρυμμένα μηνύματα για την αποχώριση του Κύπριου τεχνικού.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα