ΑΠΟΕΛ: Ο Γαβριήλ που την… είδε αλλιώς και οι ξεκάθαρες κουβέντες

ΑΠΟΕΛ: Ο Γαβριήλ που την… είδε αλλιώς και οι ξεκάθαρες κουβέντες

Newsroom
APOEL
Ο Γαβριήλ του ΑΠΟΕΛ ξεχνά το «κάθε πράγμα στην ώρα του». Ένα- ένα τα βήματα. Σταθερά και ισορροπημένα. Οι εξελίξεις φωτογραφίζουν ότι μάλλον καίγεται για μεταγραφή στο εξωτερικό, αδυνατώντας να προσμετρήσει σημαντικούς παράγοντες στην ίδια την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής εννοείται πως επιβάλλεται να έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Να θέτει τον πήχη ψηλά και να διεκδικεί με θυσίες και κυρίως μπόλικη όρεξη τους στόχους του. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νεαρό παίκτη.

Στην περίπτωση ωστόσο του 21χρονου Σταύρου Γαβριήλ που μονοπωλεί από χθες το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, τα δεδομένα παραπέμπουν σε μπερδεμένο κουβάρι. Πιο πολύ στο μυαλό του καθόλα εξελίξιμου επιθετικού, ο οποίος θέλει να… ξενιτευτεί. Εδώ και τώρα αν γίνεται!

Ναι, έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Ναι, αποδεικνύει ότι μπορεί να διακριθεί σε ηλικία 21 ετών σε ένα ρόστερ «γεμάτο» και ποιοτικό. Ναι, έδειξε πως έχει το υπόβαθρο για να φορέσει μέχρι και στο μπράτσο το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΑΠΟΕΛ. Ναι, έχει καταθέσει άκρως ενθαρρυντικά δείγματα. Και ναι, είναι ΑΠΟΕΛίστας, γέννημα-θρέμα της ομάδας, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία.

Την ίδια ώρα ο Γαβριήλ ξεχνά το «κάθε πράγμα στην ώρα του». Ένα- ένα τα βήματα. Σταθερά και ισορροπημένα. Οι εξελίξεις φωτογραφίζουν ότι μάλλον καίγεται για μεταγραφή στο εξωτερικό, αδυνατώντας να προσμετρήσει σημαντικούς παράγοντες στην ίδια την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Κάτι που τον θέτει αυτομάτως αντιμέτωπο και με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ όσο κι αν τον αγαπά (κάτι που του φανέρωσε σε κάθε ευκαιρία).

Όλα αυτά «έσκασαν» σε σημαντική καμπή του πρωταθλήματος και ο Γαβριήλ έχει (ή είχε) ξεχωριστό ρόλο να επιτελέσει για την κατάκτηση του τίτλου. Γιατί εάν υπάρχει ένας προπονητής που πίστεψε σε αυτόν στην ανδρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ δεν είναι άλλος από τον Σα Πίντο. Και τον έριξε στη μάχη στα δύσκολα και του έδειξε απεριόριστη εμπιστοσύνη να παίξει σε μία θέση που κανείς άλλος προηγουμένως σε επαγγελματικό επίπεδο δεν τον έπραξε (φορ κορυφής). Στον ΑΠΟΕΛ και όχι σε κάποια ομαδούλα.

Παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, να παρουσιάζει αυτή τη συμπεριφορά, δεν δικαιολογείται. Με τίποτα, όμως. Ο,τι και να είχε συμβεί προηγουμένως.

Μήπως οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας του; Μήπως η δύσκολη οικονομική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ; Μήπως την είδε Μέσι; Μήπως κάποιοι του φούσκωσαν το μυαλό; Μήπως έγινε κάτι άλλο και τον αποπροσανατόλισε, πέραν της πρότασης από τη βελγική ομάδα;

Εν κατακλείδι όσο πιο σύντομα ξεκαθαρίσει το σκηνικό τόσο το καλύτερο. Να μπει μία τελεία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο γιατί πολλά διακυβεύονται στην πορεία. Και για τον 21χρονο παίκτη και για τον ΑΠΟΕΛ. Με καλή θέληση και κυρίως ξεκάθαρες κουβέντες, μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Στον ΑΠΟΕΛ, ξεκαθαρίζουν ότι πιστεύουν σε αυτόν, τον θέλουν να συνεχίσει και να τον δουν να προοδεύει ακόμα περισσότερο. Και στην ομάδα της Λευκωσίας απέδειξαν ότι δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο σε κανέναν για να προχωρήσει, όταν ήλθε η πρόταση που ανταποκρινόταν στην αξία του. Και ο Γαβριήλ με 200.000 ευρώ δεν φεύγει…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα