ΑΕ Λεμεσού: Στο ίδιο έργο θεατές και… ακόμη χειρότερα!

ΑΕ Λεμεσού: Στο ίδιο έργο θεατές και… ακόμη χειρότερα!

Σάββας Νεοκλέους
αελλλλλ
Η εικόνα της ΑΕΛ στο πρώτο ματς της χρονιάς, επί της Ομόνοιας, προβλημάτισε και η ήττα ήταν αναμενόμενη με τον κόσμο της ομάδας να βιώνει τη μία απογοήτευση μετά την άλλη.

Ένα σκηνικό παρόμοιο με αυτό του α΄ γύρου θυμίζει η ΑΕΛ. Τι και εάν στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος κατάφερε και κέρδισε τις ομάδες που είναι πιο χαμηλά από αυτή, Δόξα και ΑΕΖ, στα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν δείχνει ανήμπορη για να κοιτάξει κατάματα τους αντιπάλους.

Όπως και στον α΄ γύρο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ιδανικά με νίκες επί Δόξας Κατωκοπιάς (εκτός έδρας) και ΑΕΖ (εντός έδρας), ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από την Πάφος FC, ενώ το πάλεψε και κατάφερε και πήρε βαθμό από την Ομόνοια.

Σε αυτό τον β΄ γύρο, ναι μεν κέρδισε Δόξα και ΑΕΖ, εντούτοις, έχασε εντός από την Πάφος FC και χθες (2/1) εκτός έδρας από την Ομόνοια, χωρίς να δείξει σημάδια πάθους, αλλά έχοντας αρκετές αδυναμίες τόσο στο κράτημα μπάλας, όσο δε κυρίως προβλήματα αμυντικά και πάρα πολλά ατομικά λάθη.

Παίκτες που δεν ήξεραν πως να συμπεριφερθούν, πως να πατήσουν καλά στον αγωνιστικό χώρο, πως να παλέψουν και να κερδίσουν μάχες. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που τους… έπαιζαν στα δακτυλάκια τους οι παίκτες της Ομόνοιας, με ατομικές και ομαδικές ενέργειες στον τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού των «τριφυλλοφόρων».

Σίγουρα θα έχουν πονέσει τα μάτια των φιλάθλων της ΑΕΛ από τη χθεσινή εικόνα των παικτών του Τόνι Κόσκελα με αυτό που κατέβασε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και κάποιοι υποστηρικτές της Λεμεσιανής ομάδας δεν θα είναι υπερβολή να ειπωθεί πως θα ψιθύρισαν… «Ζητείται ελπίς»!

Μπορεί να είναι μεταβατική η σεζόν, όπως λέει η επίσημη ΑΕΛ από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τέτοιες εμφανίσεις και με τέτοια αρνητικά αποτελέσματα, ουδείς μπορεί να δώσει άλλα δικαιολογητικά μετά από τη 17η αγωνιστική που φέρνει την ομάδα εκτός στόχων για τον θεσμό του πρωταθλήματος αλλά να κινδυνεύει και από τον Ιανουάριο να μένει και εκτός κυπέλλου, εάν αποκλειστεί στο παιχνίδι νοκ άουτ από τον συμπολίτη Απόλλωνα την 24η Ιανουαρίου για τη φάση των «16».

Το ότι παραμονές του αγώνα με την Ομόνοια διέρρεαν αρκετά από πλευράς ονοματολογίας που… παίζει για αποχώρηση από την ΑΕΛ, συν τις δύο που ανακοινώθηκαν επίσημα (Τσέρνιχ και Μούριελ) φάνηκε ότι έχει αγγίξει και επηρεάσει για τα καλά τους ποδοσφαιριστές που είναι στο δυναμικό της ομάδας.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα