Καρσέδο: «Υποφέραμε αλλά αξίζαμε τη νίκη!»

Καρσέδο: «Υποφέραμε αλλά αξίζαμε τη νίκη!»

Newsroom
ΚΑΡΣΕΔΟ
Ο προπονητής της Πάφου παραδέχθηκε πως η ομάδα του πιέστηκε αρκετά από την ΑΕΛ, ωστόσο θεωρεί πως άξιζε τους τρεις βαθμούς.

Η Πάφος πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της ΑΕ Λεμεσού με 1-2 και «χρυσό» σκόρερ τον Τάνκοβιτς στο 81ο λεπτό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Έτσι, το σύνολο του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και περιμένει το αποτέλεσμα από το Νέα Σαλαμίνα - Ανόρθωση, ώστε να δει σε ποια θέση (2η ή 3η) θα κάνει... γιορτές!

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Παφιτών παραδέχθηκε πως η ομάδα του υπέφερε σε ορισμένα σημεία, ωστόσο άξιζε το τρίποντο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Υπήρξαν διαστήματα στα οποία υποφέραμε, αλλά νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη. Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν για μας να πάμε με νίκη στη διακοπή των Χριστουγέννων. Έπειτα από δύο ήττες ήταν ότι καλύτερο αυτό το αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι δεν είναι σημαντικός ο τραυματισμός του Τάνκοβιτς και θα τον έχουμε ξανά κοντά μας σύντομα. Ακολουθούμε τον ΑΠΟΕΛ που έχει αυτή τη στιγμή ένα καλό μομέντουμ με νίκες. Με την αποχώρηση του Μάνγκα, το σοβαρό τραυματισμό του Νταβό, τον τραυματισμό του Τάνκοβιτς τις περασμένες εβδομάδες, τον Φελίπε να μην είναι στο 100% ακόμη μας έλειπαν οι λύσεις στην επίθεση.

Μετά τα Χριστούγεννα θα είμαστε σε πιο καλή κατάσταση να διεκδικήσουμε τους στόχους μας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα