Η Εθνική Νιγηρίας κρίνει την κατάσταση στα γκολπόστ της Ομόνοιας

Η Εθνική Νιγηρίας κρίνει την κατάσταση στα γκολπόστ της Ομόνοιας

Επιμέλεια: Newsroom
ΟΥΖΟΧΟ
Η κλήση ή μη του Φράνσις Ουζόχο στην Εθνική Νιγηρίας για το ερχόμενο Copa Africa επηρεάζει άμεσα την Ομόνοια!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φαμπιάνο, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, έχει φέρει τα «πάνω κάτω» στις τάξεις της Ομόνοιας, καθώς και ο Χαράλαμπος Κυριακίδης είναι και αυτός στα πιτς.

Έτσι, ήρθε η ενεργοποίηση του Φράνσις Ουζόχο, ο οποίος είχε δυο καθοριστικές επεμβάσεις στην εκτός έδρας νίκη των «πράσινων» με 2-0 στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας. Μάλιστα ο Νιγηριανός τερματοφύλακας αναδείχθηκε και MVP του συγκεκριμένου αγώνα με ποσοστό 60%.

Βέβαια, ακόμη και η... παραμονή του Ουζόχο κάτω από τα γκολπόστ δεν είναι βέβαιη. Ο λόγος είναι φυσικά το επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αν λοιπόν ο εκλέκτορας της Νιγηρίας αποφασίσει να πάρει στην αποστολή τον Ουζόχο, τότε -σχεδόν- δεδομένα η Ομόνοια θα πρέπει να προχωρήσει σε μεταγραφή κίπερ.

Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο επιστροφής του Κωνσταντίνου Παναγή. Θα πρέπει όμως να συμφωνήσει και ο Εθνικός Άχνας, στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα