Ομόνοια: Τα στατιστικά του Ουζόχο κάτω από τα γκολπόστ

Ομόνοια: Τα στατιστικά του Ουζόχο κάτω από τα γκολπόστ

ΟΥΖΟΧΟ
Ο Ουζόχο επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ της Ομόνοιας, ελεώ του τραυματισμού των Φαμπιάνο και Κυριακίδη.

Με τον Φράνσις Ουζόχο να υπερασπίζεται την εστία της θα παραταχθεί στο σημερινό (10/12, 19:00) εκτός έδρας ματς στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα, και μέχρι νεοτέρας η Ομόνοια. Ο λόγος είναι φυσικά ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού κίπερ Φαμπιάνο, ο οποίος θα απουσιάσει περίπου 4-6 εβδομάδες, ενώ και ο Χαράλαμπος Κυριακίδης είναι εκτός δράσης.

Έτσι, η επιλογή Ουζόχο αποτελεί μονόδρομο για τον Σωφρόνη Αυγουστή, με τη διοίκηση του συλλόγου πάντως να είναι έτοιμη να κινηθεί στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα. Βέβαια, ο Ουζόχο μπορεί να αποδειχθεί καλή λύση, παρότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή «φόρμα».

Οι εμφανίσεις του με το εθνόσημο της Νιγηρίας προκάλεσαν αρνητικά σχόλια, ωστόσο ο 25χρονος έχει την ευκαιρία να «γυρίσει τούμπα» την κατάσταση.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Ουζόχο στην Ομόνοια, καθώς ενδιάμεσα πέρασε και από τον ΑΠΟΕΛ. Σε συνολικά 45 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος, μετράει 16 «clean sheets», ενώ έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του 47 φορές.

Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά, και αυτή για 45', στην ήττα από την Ανόρθωση με 2-0 (11/10), δεχόμενος και τα δυο γκολ από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα