Ορτέγκα: Η πρώτη προπόνηση του με την Αργεντινή

Ανδρέας Σουλάι
ortega

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με την εθνική ομάδα της Αργεντινής πραγματοποίησε ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Το δικό του όνειρο ζει τις τελευταίες ώρες ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού που κλήθηκε από τον Λιονέλ Σκαλόνι για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Ουρουγουάη και Βραζιλία, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ο Ορτέγκα έφτασε στην πρωτεύουσα της πατρίδας του μαζί με τους Άνχελ Ντι Μαρία, Λαουτάρο Μαρτίνες, Νικολάς Οταμέντι, Νικολάς Ταγκλιαφίκο, Γκούντο Πισάρο, Ζερμάν Πετσέγια, Μάρκος Ακούνια και Λουίς Οκάμπο, με πτήση τσάρτερ από την Ισπανία και αμέσως μπήκε στις προπονήσεις για να είναι έτοιμος, σε περίπτωση που τον χρειαστεί η ομάδα του.

Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα, ο 24χρονος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση δίπλα στον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, με το κλίμα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια να εξακολουθεί να είναι άκρως θετικό, εν όψει των δύο μεγάλων ντέρμπι κόντρα στη «Σελέστε» και τη «Σελεσάο».

Παράλληλα, για τις «παρθενικές» κλήσεις των Ορτέγκα και Μαφέο, μίλησε ο Πάουλο Ντιμπάλα στο TyC Sports.

Ο σούπερ σταρ της Ρόμα ανέφερε ότι το γκρουπ της «Αλμπισελέστε» υποδέχτηκε τον μπακ του Ολυμπιακού με χαμόγελα και πλάκα, καθώς τόνισε ότι άπαντες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τους βάλουν άμεσα στο κλίμα. «Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Το γκρουπ αυτό είναι τρομερό και όλοι είμαστε ίσοι. Προσπαθούμε να τους βάλουμε μέσα στο κλίμα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα