Δημητρίου για Εθνική: «Σε 2 διοργανώσεις ο Φαν'τ Σχιπ δεν πέτυχε τους στόχους του, διακαής μου πόθος ο Σάντος»

Δημητρίου για Εθνική: «Σε 2 διοργανώσεις ο Φαν'τ Σχιπ δεν πέτυχε τους στόχους του, διακαής μου πόθος ο Σάντος»

Newsroom
Δημητρίου για Εθνική: «Σε 2 διοργανώσεις ο Φαν'τ Σχιπ δεν πέτυχε τους στόχους του, διακαής μου πόθος ο Σάντος»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για το θέμα της Εθνικής, του Φαν'τ Σχιπ αλλά και τον Σάντος.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου μιλώντας στη Δίκη του OPEN είπε μεταξύ άλλων για:

Τον έλεγχο με τις μάσκες στα γήπεδα: Δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο για μάσκες στις εξέδρες. Δεν είναι εφικτό.

Την τοποθέτηση Κοντονή για τον Αυγενάκη και ότι έπρεπε να παραιτηθεί: Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τον κ. Αυγενάκη. Δεν έχουμε καλή συνεργασία μαζί του. Ποτέ δεν βρεθήκαμε. Με τον κ. Ζαγοράκη - απ' ότι μου είχε πει - όχι δεν είχαν βρεθεί. Γνώριζα ότι δεν είχε κάνει ραντεβού μαζί του ο κ. Ζαγοράκης και είχε κάνει κάποιες επαφές με τον κ. Γεραπετρίτη.

Την κατάσταση με τις Ενώσεις: Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται με τις Ενώσεις. Χρειάζονται χρηματοδότηση από την Πολιτεία αλλιώς θα κλείσουν.

Τον Φαν'τ Σχιπ: Επιβεβαιώθηκε η αποχώρησή του. Όχι δεν είχαμε μιλήσει πριν κάνει την ανάρτησή του. Πίστευα πως θα γίνει ένα ραντεβού της διοίκησης με τον κ. Φαν'τ Σχιπ. Είχαμε πει να γίνει ένα ραντεβού τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι. Ο προπονητής είχε και έχει υποχρέωση πρώτα να ανακοινώσει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας το οτιδήποτε και μετά να κάνει ότι κάνει. Είχα πει στους συνεργάτες μου να κλειστεί το ραντεβού με τον κ. Φαν'τ Σχιπ. Ήταν ατυχής η φράση του Φαν'τ Σχιπ για διαφορά στο όραμα. Τελείως ατυχής. Έπρεπε να πάρει την ανάλογη απάντηση. Σε 2 διοργανώσεις δεν πέτυχε τους στόχους του. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πετυχημένη η παρουσία.

Την επόμενη μέρα και τον Σάντος: Είναι δεδομένο πως θα είναι ξένος ο επόμενος προπονητής. Όχι δεν έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιους. Διακαής μου πόθος είναι ο Σάντος. Δεν λέω ότι θα έρθει. Όχι δεν έχουμε κάνει συζήτηση.

Την έλλειψη ελληνικού στοιχείου στις ομάδες: Πρέπει να βάλουμε ένα όριο. Στην 11άδα να παίζουν τουλάχιστον 4 Έλληνες βασικοί. Αυτή θα είναι η πρότασή μου.

Τον κ. Ζαγοράκη και εάν ήταν διακοσμητικός ως πρόεδρος: Όχι καθόλου διακοσμητικός δεν ήταν. Ήταν ο πρόεδρος ο κ. Ζαγοράκης και συμβουλευόταν και κάποιους συνεργάτες του. Είχε 2-3 συνεργάτες και άλλους 2-3 ανθρώπους από το συμβούλιο. Δεν ξέρω εάν αγαπούσε τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας. Δεν μας είπε τους λόγους της αποχώρησης.

Τα οικονομικά θέματα της ΕΠΟ και την Ολιστική: Τα 6 εκατ. ευρώ από την UEFA θα τα πάρουμε μόλις εγκρίνει το Πρωτοδικείο το καταστατικό. Με τη Ολιστική απ' όσο μας είχε πει ο κ. Λάκοβιτς έχουμε τελειώσει. Μένει η συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη με τα άλλα θέματα.

Τις εκλογές της ΕΠΟ και το εάν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος το καλοκαίρι: Ακόμα είναι νωρίς. Δεν το έχω αποφασίσει εάν θα κατέβω για πρόεδρος το καλοκαίρι.

Το Οργανόγραμμα και το εάν πληρώνεται ο πρόεδρος: Είναι μία εσωτερική διαδικασία. Καλό θα ήταν να ερχόταν στο Δ.Σ.. Εκεί ο Εκτελεστικός έκανε λάθος (ότι το ανακοίνωσε πριν το Δ.Σ.). Βιάστηκε. Όχι δεν έχουμε προβλήματα συνεργασίας με τον κ. Φιλιππούση. Όχι εγώ δεν πληρώνομαι. Μετά πήρε κάποιους μισθούς ο κ. Αυγενάκης. Άλλαξε τον Νόμο και έκοψε τους μισθούς του προέδρου. Είχε αποφασιστεί ένα ποσό 5.000 ευρώ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι. Πρέπει να έχει δικηγόρους η ΕΠΟ.

Το εάν φοβάται για την έκπτωσή του από την προεδρία για το Διαιτητικό και τα δελτία της Super League 2: Δεν φοβάμαι. Καθόλου. Έχουμε κάνει το σωστό. Δεν υπάρχει κανένας δόλος στην απόφασή μας.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα