Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Σιώπη κόντρα στο Κόσοβο

Δημήτρης Σαμόλης
Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Σιώπη κόντρα στο Κόσοβο

bet365

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (14/11, 21.45) το Κόσοβο χωρίς τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ολοκληρώθηκε για την Εθνική μας ομάδα η τελευταία προπόνηση πριν από το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εναντίον του Κοσόβου το βράδυ της Κυριακής (14/11, 21.45, Cosmote Sport 1, OPEN, Gazzetta). Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της αποστολής που δεν υπολογίζεται είναι ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς με την Ισπανία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (προπονήθηκε όμως με την ομάδα).

Από την άλλη, ο αμυντικό της Άλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος, εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι διαθέσιμος για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ. Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, από τη στιγμή που δεν διατηρούμε πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Στον όμιλο η «γαλανόλευκη» έκανε δύο νίκες στα επτά προηγούμενα παιχνίδια (μέτρησε και τρεις ισοπαλίες - δύο ήττες) και στόχος βέβαια απέναντι στους Κοσοβάρους είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να ολοκληρωθεί η φάση των προκριματικών με θετικό τρόπο, παρά την αποτυχία πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα