ΗΠΑ-Μεξικό: Στόχο τον Οτσόα είχε ο πανηγυρισμός του Πούλισικ

Newsroom
ΗΠΑ-Μεξικό: Στόχο τον Οτσόα είχε ο πανηγυρισμός του Πούλισικ

bet365

Ο Κρίστιαν Πούλισικ άνοιξε το σκορ για τις ΗΠΑ στη νίκη με 2-0 επί του Μεξικού, και κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του εμφάνισε ένα μήνυμα που είχε γραμμένο στην μπλούζα του, το οποίο είχε αποδέκτη των τερματοφύλακα των Μεξικανών, Γκιγιέρμο Οτσόα.

Οι ΗΠΑ κατέβαλαν τα ξημερώματα το Μεξικό, με τελικό σκορ 2-0, και τέθηκαν επικεφαλής της κούρσας για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ όσον αφορά την Κεντρική και Βόρεια Αμερική. Οι σκόρερ για τους Αμερικανούς ήταν ο Κρίστιαν Πούλισικ και ο Γουίνστον ΜακΚένι, οι οποίοι βοήθησαν την πατρίδα τους να φτάσει στους 14 βαθμούς το Μεξικό και να το προσπεράσει στη βαθμολογία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Πριν από το συγκεκριμένο ντέρμπι κορυφής, ο Γκιγιέρμο Οτσόα είχε δυναμιτίσει το κλίμα, δηλώνοντας: «Το Μεξικό είναι ο καθρέφτης πάνω στο οποίο οι ΗΠΑ θέλουν να δουν να καθρεφτίζεται το είδωλό τους, είναι αυτό που θέλουν να αντιγράψουν».

Η συγκεκριμένη δήλωση προφανώς δεν άρεσε στον Κρίστιαν Πούλισικ, ο οποίος είχε προετοιμάσει πριν το αγώνα ένα μήνυμα γραμμένο στην εσωτερική του μπλούζα, το οποίο έγραφε «Ο άνθρωπος στον καθρέφτη», υποδηλώνοντας ότι αυτός και η ομάδα του είναι το παράδειγμα προς μίμηση για τους αντιπάλους τους, και όχι το αντίθετο. Έτσι, όταν σημείωσε με κοντινή κεφαλιά το 1-0 στο 74ο λεπτό, σπρίνταρε προς τους φωτογράφους και αποκάλυψε το μήνυμα σηκώνοντας την εμφάνισή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα