Η ιρλανδική ομοσπονδία χάρισε το πρόστιμο στο κοριτσάκι που εισέβαλε για να αγκαλιάσει τον Κριστιάνο! (vid)

Η ιρλανδική ομοσπονδία χάρισε το πρόστιμο στο κοριτσάκι που εισέβαλε για να αγκαλιάσει τον Κριστιάνο! (vid)

bet365

Τέλος καλό, όλα καλά στην υπόθεση τιμωρίας της 13χρονης που εισέβαλε στο ματς Ιρλανδία-Πορτογαλία για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την ιρλανδική ομοσπονδία να ανακοινώνει ότι δεν θα της επιβληθεί πρόστιμο. Τι είπε η μικρή για τη στιγμή με το ίνδαλμά της.

Σε ένα ματς που έληξε χωρίς σκορ, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Ιρλανδία-Πορτογαλία ήταν η 13χρονη, Άντισον Γουίλαν, η οποία στο φινάλε του αγώνα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και συγκινημένη έτρεξε στην αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η μικρή από το Δουβλίνο αρχικά φερόταν ότι θα αντιμετωπίσει κίνδυνο «καμπάνας» ύψους 3.000 ευρώ, μία είδηση που κυκλοφόρησε και προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις. Ωστόσο, η ιρλανδική ομοσπονδία έπραξε με τη στοιχειώδη λογική και ανθρωπιά και κόντρα σε ό,τι είχε ακουστεί από τους ανθρώπους ασφαλείας, ανακοίνωσε ότι θα χαρίσει το πρόστιμο στην περίπτωσή της:

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι η Άντισον ασφαλώς και δεν θα πληρώσει κανένα πρόστιμο για το ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε αναλυτικά το γραφείο Επικοινωνίας της FAI, με τη μικρή να περιγράφει τις στιγμές που έζησε πλάι στον CR7, ο οποίος και είπε στους φρουρούς να την αφήσουν κοντά του:

«Καθόμασταν στη δεύτερη σειρά και όταν το ματς έληξε έτρεξα προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλοι οι φρουροί με κυνηγούσαν αλλά κανείς δεν με έπιασε, ήμουν πολύ γρήγορη. Χάρη στον Άλαν, τον προπονητή μου και όλα τα σπριντ που με βάζει να κάνω.

Έτρεμα και έκλαιγα. Πήδηξα πάνω από τις πινακίδες και έτρεξα μέσα στο χορτάρι. Ο Κριστιάνο γύρισε και είπε στους φρουρούς να με αφήσουν. Με ρώτησε αν όλα είναι καλά, εγώ ήμουν απλά σε φάση "ω Θεέ μου, αυτό είναι το όνειρό μου κι επιτέλους γίνεται πραγματικότητα".

«Ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο, αλλά τον αγκάλιασα και του είπα ότι είμαι τεράστια θαυμάστριά του κι εκείνος είπε ότι το εκτιμά και μου χάρισε τη φανέλα του
»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα