Το ντέρμπι Εθνικής – Bachelor μας χαντάκωσε

Το ντέρμπι Εθνικής – Bachelor μας χαντάκωσε

Το ντέρμπι Εθνικής – Bachelor μας χαντάκωσε
Ο Μάκης Παπασημακόπουλος πήρε στα χέρια του τις τηλεθεάσεις τις έβαλε κάτω και κάνει τις συγκρίσεις για το ματς της Εθνικής.

το logo της Novibet

Και κάπως έτσι, με ένα σχετικά ξεφούσκωτο 0-1 ήρθε το τέλος της προσπάθειας της εθνικής μας ομάδας να προκριθεί στο Μουντιάλ. Ξέρετε ποιο Μουντιάλ, αυτό το υπέροχο που θα γίνει ΑΟΥΤ ΟΒ ΣΗΖΟΝ που λέμε, διότι τα λεφτά που ετσέπωσανε οι διάφοροι μεγαλοκεφαλαίοι της ΦΙΦΑΣ ήταν πολλά και είναι δυνατόν να χαλάσομε χατίρι στους αγαπημένους μας φίλοι στο Κατάρ; Όχι δα.

Α μισό. Είπα λεφτά που ετσεπώσανε; Εννόαγα σοκολατάκια που εφάγανε. Το λεφτά που ετσεπώσανε ακούγεται λες και λάβανε χρήματα δια να αποδώσονε ένα Μουνδιάλ κάπου και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Σε κάθε περίπτωση Μουντιάλ γιοκ, οι Έλληναι ποδοσφαιρισταί θα είναι τουλάχιστον πιο ξεκούραστοι μέσα στο 2022 και αυτό είναι ΕΣΤΩ μια μικρή νίκη για του ομάδα του Φαν Σιπ/Σχιπ/Σκιπ, αν και η ψυχρή λογική λέει πως το 2022 δεν θα βρει την εθνική μας ομάδα με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο.

Όλα αυτά βέβαια δεν απασχολούνε ετούτη την στήλη ιδιαιτέρως, διατί εμάς μας ενδιαφέρουν συνήθως άλλα θέματα, άλλοι ειδησεογραφικοί δρόμοι λιγότερο ταξιδεμένοι. Ένας από αυτούς τους δρόμοι είναι και εκείνος που αναγράφει τα εξής στην πινακίδα του: «Οι σειρές έφαγαν το Ελλάδα-Ισπανία σε τηλεθέαση». Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, ολάκερο Gazzetta τα έβανε. Συγκεκριμένα, για να τα λέμε ούλα όπως τα λέει το σχετικό άρθρο:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

  • Σασμός – 26,1%
  • Γη της Ελιάς – 18,1%
  • Άγριες Μέλισσες – 17,6%
  • Ελλάδα – Ισπανία – 13,6%
  • The Bachelor – 11,4%
  • Game of Chefs – 6,8%
  • Σε ξένα χέρια – 1,6%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

  • Σασμός – 24,8%
  • Γη της Ελιάς – 24,6%
  • Άγριες Μέλισσες – 19%
  • Ελλάδα – Ισπανία – 14,8%
  • The Bachelor – 13,6%
  • Game of Chefs – 6,2%
  • Σε ξένα χέρια – 2,6%

Και αρχινάω από τα βασικά. Δεν ξέρω καν τι είναι το Σε Ξένα Χέρια. Ούτε και το Game of Chefs εδώ που τα λέμε, αλλά «chefs» έχει στον τίτλο, λογικά κάτι με φαγιά θα είναι και τύπους και τύπες που φοράνε άσπρα, όχι του νοσοκόμου και της νοσοκόμας. Αν και αν ίσχυε ο τελευταίο ίσως και να το έβλεπα. Πάμε παρακάτω. Ή επιστρέφουμε στο πρώτο. Αυτό το Σε Ξένα Χέρια ίσως είναι ας πούμε μια σειρά που αναφέρεται σε κάποιον κλεπτομανή, όπως τότε που εγώ εβούταγα φιγούρες Τσι Αι Τσο και τις έκρυβα στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ για την ηλικία και τα κιλά μου μπουφάν μου, το οποίο το εφόραγα Μάη μήνα και στάνταρ φάνταζα κρυουλιάρης. Ή επιδειξίας. Είπα έκλεβα; Εννοούσα μετέφερα. Μετέφερα φιγούρες Τσι Αι Τσο, από το ένα ράφι που τις έβρισκα, σε ένα άλλο. Ναι. Αυτό ήθελα να πω.

Πάμε και πιο κάτω. Καλά πες αυτά τα Σασμός, Γη της Ελιάς και Άγριες Μέλισσες τα έχω ΕΣΤΩ ακούσει, έστω και αν θα προτιμούσα το Άγριες Μέλισσες να είναι ένα ντοκιμαντέρ που ακολουθεί το συγκρότημα Μέλισσες στην προσπάθειά του να αρχινήσει καριέρα στον χώρο του χέβι μέταλ. Αλλά οκ.

Πάμε όμως και ΑΚΟΜΑ πιο κάτω, ώστε να φτάσουμε στην ουσία. Καλά ρε αθεόφοβοι. Καλά ρε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Αφήσατε την εθνική μας ομάδα να παίζει σε ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ με το Μπάτσελορ; Δηλαδή αφήσατε τα παιδιά του Φαν Σιπ/Σκιπ/Σχιπ να ιδρώνουνε την φανέλα και σαν ευχαριστώ τους δώσατε ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΩΤΟ ΦΙΝΙΣ απέναντι στο Μπάτσελορ; ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ;

Ε όχι, δεν το δέχομαι. Δηλαδή είδατε την μουστακάρα του Τσιμίκα, το σετ μαλλί-τρίχα φάτσας του Λημνιού, το μπητς-μπαρ-ο-κότσιδο του Ανδρούτσου, την (ΜΙΑ) κάθετη του Μάνταλου, την κορμοστασά του Γούτα, την φιλότιμη τρεχαλάτζα του Σιώπη και την πορτιέρικη στόφα του Παυλίδη και είπατε «χμ, εντάξει, καλοί είναι και τούτοι, αλλά να το έχουμε μπρος-πίσω με το Μπάτσελορ μην έχομε κι εκεί καμιά μεγάλη εξέλιξη». Αυτό είπατε; Γιατί μόνο έτσι εξηγείται το Ελλάδα Ισπανία και από κάτου το Μπάτσελορ με ποσοστά στα όρια (ΠΕΡΙΠΟΥ) το στατιστικού λάθους.

Δεν σας είπαμε να κολλήσει κούτελο με τον Σασμό, αλλά όχι και νίκη επι του Μπάτσελορ στα τηλεοπτικά σημεία. Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν πήγαμε στο Μουντιάλ. Που θα πήγαν τα παιδιά μας στα αποδυτήρια, απογοητευμένα από το 0-1 το πρώτου ημιχρόνου, αλλά με ένα ακόμα 45λεπτο για να γυρίσουν την κατάσταση και θα είπαν: «τι γίνεται ρε παιδιά; Πώς πάμε; ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;»

Και θα γύρισε κάποιος βοηθός του Φαν Σκιπ/Σιπ/Σχιπ και με ύφος προδομένο θα τους είπε «Τρώμε στο κεφάλι από Σπασμούς, Λάδια της Ελίας και Μάγιες Μέλισσες παιδιά, δεν είναι καλά τα πράγματα».

Θα βγήκε κάποιος μπροστά από την ομάδα δεν μπορεί. Θα σήκωσε ανάστημα ο Βλαχοδήμος να μιλήσει: «Ναι εντάξει, αυτά είναι γίγαντες, δεν μποράμε να τα χτυπήσομε. Αλλά του Μπάτσελορ του ρίχνουμε στα αυτιά έτσι δεν είναι;»

Σιωπή. Ένας βοηθός του Ολλανδου ψελλίζει μονάχα ένα: «νταξ τώρα…»

«ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;!» ουρλιάζει ο Βλαχοδήμος.

Ο γενναίος βοηθός επανέρχεται. «Ε όχι και στα αυτιά Οδυσσέα μου…»

Η πόρτα χτυπάει, ο χρόνος τέλειωσε, βγαίνετε για δεύτερο ημίχρονο. Με το Μπάτσελορ να καραδοκεί.

ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ.

Σας ευχαριστώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μάκης Παπασημακόπουλος
Μάκης Παπασημακόπουλος