Ζιελίνσκι για τη ρίψη μπουκαλιών: «Ήταν πολύ επικίνδυνο»

Newsroom
Ζιελίνσκι για τη ρίψη μπουκαλιών: «Ήταν πολύ επικίνδυνο»

bet365

Ο Πιοτρ Ζιελίνσκι καταδίκασε την ρίψη αντικειμένων από τους Αλβανούς οπαδούς μετά το γκολ της Πολωνίας και στάθηκε στον κίνδυνο που αντιμετώπισαν εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Αλβανίας με τον Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ήδη εκρηκτική ατμόσφαιρα να διογκώνεται ραγδαία τη στιγμή του γκολ των φιλοξενούμενων.

Στο 77΄ ο Σφιντέρσκι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, με τους οπαδούς της Αλβανίας να χάνουν την ψυχραιμία τους και να εκτοξεύουν ακολούθως αντικείμενα προς τους παίκτες του Σόουζα.

Αμέσως ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση και έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το ματς να συνεχίζεται περίπου δέκα λεπτά αργότερα, όταν τα πνεύματα είχαν επιτέλους κοπάσει.

Όπως φάνηκε όμως αργότερα, το... μεγάλο κύμα ήρθε στο φινάλε του αγώνα, όταν οι φίλαθλοι στις εξέδρες μάζεψαν ό,τι μπουκάλια μπορούσαν και τα πέταξαν εκ νέου προς του μέρος της πολωνικής αποστολής.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Πιοτρ Ζιελίνσκι καταδίκασε την ενέργεια των αντίπαλων οπαδών στο «Air Albania», ενώ παράλληλα στάθηκε στον κίνδυνο που αντιμετώπισε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του.

«Μας έριξαν μπουκάλια και πιο πριν αλλά ήταν άδεια και δεν με ένοιαζε. Αλλά μετά το γκολ μας πέταξαν ακόμα περισσότερα και ήταν πολύ επικίνδυνο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολωνός μέσος της Νάπολι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα