Ρονάλντο: «Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, είναι στο DNA μας» (vids)

Ρονάλντο: «Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, είναι στο DNA μας» (vids)

Κώστας Τόπας
Ρονάλντο: «Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, είναι στο DNA μας» (vids)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το τέλος του αγώνα με το Λουξεμβούργο, τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στην εθνική Πορτγαλίας, θα βάζουν ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων προκειμένου να κατακτούν νίκες και τίτλους.

Γι' ακόμη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Πορτογαλίας με 5-0 επί του Λουξεμβούργου. Τον προσεχή Φεβρουάριο θα κλείσει τα 37 του χρόνια κι ακόμα συνεχίζει να γράφει ιστορία με χρυσά γράμματα.

Αυτή τη φορά, πέτυχει τρία τέρματα απέναντι στο Λουξεμβούργο και με αυτόν τον τρόπο, έφτασε τα 58 χατ-τρικ στην καριέρα του, τα 10 με την φανέλα της Πορτογαλίας και πλέον είναι ο παίκτης με τα περισσότερα χατ-τρικ σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει, ενώ παράλληλα θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως πάντα θα παλεύει για το καλύτερο.

«Μία ακόμα νίκη, ένα ακόμα βήμα προς το στόχο μας, μία ακόμα ιστορική βραδιά όπου υπερασπιστήκαμε τα εθνικά χρώματά μας!

Όλα γίνονται πιο εύκολα όταν παίζουμε εντός έδρας μπροστά σε ένα κοινό που μας υποστηρίζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό... είχα υποσχεθεί ότι θα προσπαθούσα πάντα για να δίνω όλο και περισσότερα!

Είναι στο dna μου και στο δικό μας dna, δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, δεν κατεβάζουμε ποτέ τα χέρια και παλεύουμε πάντα για αυτό που μπορούμε να αποκτήσουμε! Δύναμη Πορτογαλία», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ρονάλντο.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα