Αγγλία - Ουγγαρία: Επεισόδια μεταξύ Ούγγρων οπαδών και αστυνομικών στο «Γουέμπλεϊ» (vids)

Αγγλία - Ουγγαρία: Επεισόδια μεταξύ Ούγγρων οπαδών και αστυνομικών στο «Γουέμπλεϊ» (vids)

bet365

Έντονες συμπλοκές μεταξύ οπαδών της εθνικής Ουγγαρίας και αστυνομικών σημειώθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα κόντρα στην Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ».

Την ατμόσφαιρα της «Puskas Arena», που έχει τιμωρηθεί λόγω της συμπεριφοράς των γηπεδούχων με ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, έφεραν οι Ούγγροι οπαδοί στο «Γουέμπλεϊ», οι οποίοι και προκάλεσαν επεισόδια στα πρώτα λεπτά του ματς κόντρα στην Αγγλία.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, μερίδα οπαδών θέλησε να μετακινηθεί σε άλλες θέσεις του γηπέδου από τις δικές τους για να βλέπουν καλύτερα του ματς, με αστυνομικούς της Scotland Yard που επιστρατεύθηκαν ειδικά για την αναμέτρηση να τους σταματούν και να ακολουθούν έκτροπα. Οι Ούγγροι αντέδρασαν και την ώρα που το ματς παιζόταν κανονικά ήρθαν στα χέρια με τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση των γκλοπ.

Στο ημίχρονο του αγώνα, πάντως, η ίδια η Metropolitan Police εξέδωσε ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας ότι η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων συνέβη μετά από ρατσιστική επίθεση ενός οπαδού σε έναν εκ των stewards του γηπέδου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα