Σουηδία - Ελλάδα: Η ενδεκάδα των γηπεδούχων με 4-4-2 και βασικό τον Λίντελοφ

Δημήτρης Σαμόλης
Σουηδία - Ελλάδα: Η ενδεκάδα των γηπεδούχων με 4-4-2 και βασικό τον Λίντελοφ

bet365

Η ενδεκάδα της Σουηδίας για τον αγώνα εναντίον της Ελλάδας είναι αυτή που ανακοίνωσε από τη Δευτέρα (11/10) ο Γιάνε Άντερσον, δηλαδή με βασικούς τους Λίντελοφ και Κουάισον.

Η Σουηδία παρατάσσεται κόντρα στην Ελλάδα (21.45) με διάταξη 4-4-2. Η ενδεκάδα με την οποία παρατάσσονται οι Σκανδιναβοιί είναι αυτή που ανακοίνωσε από χθες (11/10) στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Γιάνε Άντερσον.

Γκολκίπερ θα είναι ο Ρόμπιν Όλσεν. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Εμίλ Κραφτ, Βίκτορ Λίντελοφ, Μάρκους Ντάνιελσον και Λούντβιγκ Αουγκούστινσον.

Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Εμίλ Φόρσμπεργκ, Άλμπιν Έκνταλ, Κρίστοφερ Όλσον και Βίκτορ Κλάεσον, ενώ το δίδυμο στη γραμμή κρούσης θα απαρτίζεται από τους Ρόμπιν Κουάισον και Αλεξάντερ Ίσακ.

Οι δύο αλλαγές της Σουηδίας σε σχέση με το 3-0 επί του Κοσόβου είναι η επιστροφή του Λίντελοφ στο κέντρο της άμυνας (είχε γεννήσει η σύζυγός του κι έχασε το προηγούμενο ματς), αλλά και η συμμετοχή στη γραμμή κρούσης του Κουάισον αντί του τιμωρημένου Κουλουσέφσκι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα