Σουηδία - Ελλάδα: Ο προπονητής Γιάνε Άντερσον ανακοίνωσε την 11άδα της ομάδας του

Δημήτρης Σαμόλης
Σουηδία - Ελλάδα: Ο προπονητής Γιάνε Άντερσον ανακοίνωσε την 11άδα της ομάδας του

bet365

Ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, έκανε γνωστή στη συνέντευξη Τύπου την ενδεκάδα της ομάδας του που θα παρατάξει στον αγώνα της Τρίτης (12/10, 21.45) εναντίον της Ελλάδας.

Το βράδυ της Τρίτης (12/10, 21.45) η Σουηδία υποδέχεται την Ελλάδα για την 8η αγωνιστική των ομίλων, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τη Δευτέρα (11/10) ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σκανδιναβών, Γιάνε Άντερσον, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να ανακοινώσει την ενδεκάδα που θα παρατάξει!

Όπως έκανε γνωστό, στο κέντρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Λίντελοφ δίπλα στον Ντάνιελσον, καθώς και ότι τη θέση του τιμωρημένου Κουλουσέφσκι θα πάρει ο Κουάισον. Επίσης, πως οι υπόλοιποι εννέα παίκτες θα είναι ίδιοι με αυτούς που αγωνίστηκαν προ ημερών στο νικηφόρο 3-0 εναντίον του Κοσόβου.

Με άλλα λόγια, σε διάταξη 4-4-2 γκολκίπερ θα είναι ο Ρόμπιν Όλσεν. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Εμίλ Κραφτ, Βίκτορ Λίντελοφ, Μάρκους Ντάνιελσον και Λούντβιγκ Αουγκούστινσον.

Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Εμίλ Φόρσμπεργκ, Άλμπιν Έκνταλ, Κρίστοφερ Όλσον και Βίκτορ Κλάεσον, ενώ το δίδυμο στη γραμμή κρούσης θα απαρτίζεται από τους Ρόμπιν Κουάισον και Αλεξάντερ Ίσακ.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα