Σουηδία - Ελλάδα: Η επιστροφή του μπαμπά Λίντελεφ και το μήνυμα νίκης του προπονητή Πίτερ Βέτεργκρεν

Δημήτρης Σαμόλης
Σουηδία - Ελλάδα: Η επιστροφή του μπαμπά Λίντελεφ και το μήνυμα νίκης του προπονητή Πίτερ Βέτεργκρεν

bet365

Ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βίκτορ Λίντελεφ, έγινε μπαμπάς, αλλά επιστρέφει στην εθνική Σουηδίας και θα είναι βασικός εναντίον της Ελλάδας. Το μήνυμα του βοηθού προπονητή Πίτερ Βέτεργκρεν για τον αγώνα κόντρα στη «γαλανόλευκη».

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Σουηδίας, ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Τρίτης (12/10, 21.45) εναντίον της Ελλάδας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο κυνηγός της Γιουβέντους είναι τιμωρημένος, γι' αυτό αποχώρησε από την αποστολή και τη θέση του θα πάρει στο αρχικό σχήμα ο Ρόμπιν Κουάισον.

Οι Σουηδοί, όμως, μετρούν την πολύ σημαντική επιστροφή του βασικού τους κεντρικού αμυντικού, Βίκτορ Λίλντελεφ. Ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε το ματς εναντίον του Κοσόβου, καθώς η σύζυγός του γέννησε το δεύτερο παιδάκι τους. Ο 27χρονος ενσωματώθηκε στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και θα πάρει θέση βασικού στο κέντρο των μετόπισθεν, πλάι στον Μάρκους Ντάνιελσον.

Το γεγονός μάλιστα ότι κινδυνεύει να χάσει το επόμενο παιχνίδι αν δεχτεί κίτρινη (εκτός έδρας κόντρα στη Γεωργία) δεν λέει απολύτως τίποτα στον βοηθό προπονητή της Σουηδίας, Πίτερ Βέτεργκρεν. «Πρέπει να πάμε να νικήσουμε την Ελλάδα. Είναι αρκετοί αυτοί που μπορούν να χάσουν το επόμενο παιχνίδι αν δεχτούν κίτρινη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε. Προετοιμάζουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καμιά φορά η παρατήρηση με κάρτα είναι αναγκαία, αρκεί να μην τη δέχεται κανείς λόγω επιπολαιότητας. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να νικήσουμε την Ελλάδα. Αν πρέπει να δεχτούμε κίτρινη ή αποβολή, θα το δεχετούμε» ανέφερε.

Σημειώνεται ότι στο όριο καρτών εκτός από τον Λίντελεφ είναι και οι Μάρκους Nτάνιελσον, Άλμπιν Έκνταλ, Φίλιπ Ελάντερ, Βίκτορ Κλάεσον, Εμίλ Κραφτ, Ισαάκ Τελίν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα