Φαν'τ Σχιπ: «Αξίζαμε τη νίκη, το VAR δεν βοήθησε στο εάν η μπάλα πέρασε τη γραμμή και στην κόκκινη» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Φαν'τ Σχιπ: «Αξίζαμε τη νίκη, το VAR δεν βοήθησε στο εάν η μπάλα πέρασε τη γραμμή και στην κόκκινη» (vid)

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό σκέλος αλλά και στη διαιτησία και το VAR του αγώνα της Ελλάδας με τη Γεωργία.

Ο Ολλανδός τεχνικός είπε ανάμεσα στα άλλα στη συνέντευξη Τύπου για:

Την τραγωδία στο Μπατούμι και το ματς: Ήταν ένα παράξενο συναίσθημα να είμαστε στον ίδιο δρόμο όπου κατέρρευσε το κτίριο. Μία φριχτή κατάσταση και να δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και να ευχηθώ από εδώ και πέρα τα καλύτερα για τη Γεωργία και την πόλη του Μπατούμι. Είναι δραματικό και για τη Γεωργία και για το Μπατούμι. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Και οι δύο ομάδες έπαιζαν για διαφορετικούς λόγους. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τέλος και να φτάσουμε στο τέλος για να πάρουμε τη νίκη αλλά ήμασταν πιο καλή ομάδα. Ήμαστε ανακουφισμένοι και πάμε για το ματς με τη Σουηδία.

Το τι δεν πήγε καλά και η Ελλάδα σκόραρε στο 90': Η τεχνολογία μας βοήθησε με τη φάση του πέναλτι αλλά υπάρχει και στιγμές που δεν μας βοηθάει. Υπήρχε μία φάση που μπορεί η μπάλα να πέρασε τη γραμμή και μία κόκκινη. Νομίζουμε πως η τεχνολογία θα μας βοηθούσε στο το εάν πέρασε ή όχι τη γραμμή η μπάλα και το εάν υπήρχε κόκκινη κάρτα. Αυτές είναι στιγμές που το VAR πρέπει να πάρει αποφάσεις. Να βλέπει το τι γίνεται. Το κερδίσαμε όλο αυτό για να φτάσουμε στη φάση με το πέναλτι από το VAR. Πήγαμε καλά αμυντικά σήμερα και μας έδωσε δομή για να συνεχίσουμε στην επίθεση. Αξίζαμε να νικήσουμε και σκοράραμε 2 γκολ.

Το τι είπε στους παίκτες του: Φυσικά έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα. Σήμερα εκτέλεσαν αυτό που θέλαμε πολύ καλά. Θα θέλαμε να είχαμε σκοράρει πιο νωρίς. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Είμαστε ακόμα στην... κούρσα για το Μουντιάλ του Κατάρ. Έχουμε τρεις ημέρες για να προετοιμαστούμε για το ματς στη Στοκχόλμη.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα