Εθνική ομάδα: Η 11άδα εναντίον της Γεωργίας

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική ομάδα: Η 11άδα εναντίον της Γεωργίας

bet365

Ο Μασούρας είναι ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Παυλίδη στην επίθεση στο 3-5-2 του Φαν'τ Σχιπ με τη Γεωργία.

Η Εθνική μας ομάδα θα παραταχθεί στο γήπεδο Μπατούμι όπως αναμενόταν. Με ένα 3-5-2 και τον Μασούρα βασικό στη γραμμή κρούσης και κοντά στον φορ Παυλίδη.

Οι 11 της Ελλάδας με τη Γεωργία: Βλαχοδήμος - Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας - Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας - Μασούρας και Παυλίδης. Συγκριτικά με τον νικηφόρο αγώνα με τη Σουηδία ο Τζον Φαν'τ Σχιπ κρατάει ίδιο σχηματισμό και αλλάζει τον τραυματία Ζέκα με τον Σιώπη ενώ ξεκινά τον Μασούρα αντί του Δουβίκα.

Η Ελλάδα είχε παίξει ως γνωστόν με 3-5-2 και με τη Σουηδία στη μεγάλη της νίκη με 2-1. Σε εκείνο το ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας είχε τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τον Χατζηδιάκο δεξιό στόπερ, τον Τζαβέλλα αριστερό και τον Μαυροπάνο στη μέση. Δεξιός μπακ χαφ ήταν ο Ανδρούτσος, αριστερός ο Τσιμίκας, Ζέκα και Μπουχαλάκης ήταν οι κεντρικοί χαφ και λίγο πιο μπροστά τους ο Μπακασέτας. Οι Παυλίδης και Δουβίκας είχαν συνθέσει το δίδυμο στη γραμμή κρούσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα