Μασούρας για το Γεωργία - Ελλάδα: «Να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά και χάσουμε τον έλεγχο» (vid)

Newsroom
Μασούρας για το Γεωργία - Ελλάδα: «Να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά και χάσουμε τον έλεγχο» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας εξήγησε τί πρέπει να κάνει η Εθνική το βράδυ του Σαββάτου (9/10, 19.00) για να φύγει με τη νίκη από τη Γεωργία.

Ο Γιώργος Μασούρας εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Γεωργία - Ελλάδα, το Σάββατο (9/10, 19.00, OPEN, Cosmote Sport 1 Gazzetta), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των ομίλων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για την πίεση για νίκη με δεδομένο ότι υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο στόχος από την αρχή ήταν αυτός. Να διεκδικούμε μέχρι τελευταία στιγμή ένα εισιτήριο για τα τελικά. Δεν αλλάζει τη σκέψη μας ούτε μας δημιουργεί έξτρα πίεση για έναν αντίπαλο που πήρε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας».

Για το γεγονός ότι ήταν παρών στο ματς με τη Σουηδία παρότι δεν θα έπαιζε:

«Νομίζω δεν είναι κάτι που σκέφτηκα πολύ. Πηγάζει από την προσπάθεια από όλο αυτό το διάστημα. Βρέθηκα κοντά στην ομάδα. Δεν χρειαζόταν να το συζητήσουμε. Ήταν αυτονόητο. Χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας και μέχρι το τέλος είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν θέλει μυαλό ή πάθος το ματς:

«Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχουν και τα δύο πράγματα. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε. Να είμαστε έξυπνοι στο παιχνίδι. Να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά και χάσουμε τον έλεγχο του παιχνιδίου. Λεπτό με λεπτό να γινόμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα