Ο Κρόος επιμένει: «Τέλος για μένα η εθνική Γερμανίας»

Newsroom
Ο Κρόος επιμένει: «Τέλος για μένα η εθνική Γερμανίας»

bet365

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση του Τόνι Κρόος να αποσυρθεί από τα «Πάντσερ», προκειμένου να επικεντρωθεί πλήρως στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αμετάκλητη φαίνεται πως παραμένει η απόφαση του Τόνι Κρόος σχετικά με το μέλλον του στην εθνική Γερμανίας.

Μετά τον αποκλεισμό των Πάντσερ από του Euro 2020, ο έμπειρος μέσος της Ρεάλ είχε ανακοινώσει πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της χώρας του, καθώς πλέον θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις συλλογικές του υποχρεώσεις, αλλά και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Στη Γερμανία, πάντως, όλο αυτό το διάστημα θεωρούσαν πως η απόφασή του ενδέχεται να αλλάξει μετά την πρόσληψη του Χάνσι Φλικ στον ομοσπονδιακό πάγκο, ο οποίος μάλιστα έχει προσεγγίσει ήδη αρκετές φορές τον Κροος προκειμένου να τον μεταπείσει.

Παρόλα αυτά, η στάση του 31χρονου παραμένει απαρέγκλιτη κάτι που επισήμανε και στο πρόσφατο podcast που κάνει μαζί με τον αδερφό του: «Ο Χάνσι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου όσες φορές θέλει και ο λόγος δεν χρειάζεται να αφορά αποκλειστικά το ποδόσφαιρο. Είχαμε όμως μια μακρά συνομιλία μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και του εξήγησα την ιδέα μου, το σχέδιό μου, την επιθυμία μου. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα