Τα ρέστα της η Ελλάδα, για ρεβάνς η Ολλανδία

Τα ρέστα της η Ελλάδα, για ρεβάνς η Ολλανδία

Newsroom
Τα ρέστα της η Ελλάδα, για ρεβάνς η Ολλανδία

bet365

Στα μισά του δρόμου στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και τα περιθώρια έχουν στενέψει για την Ελλάδα, η οποία παίζει τα ρέστα της με την Σουηδία στο Ολυμπιακό Στάδιο (Τετάρτη 08/09, 21:45).

Η εθνική μας ομάδα έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στη Πρίστινα επί του Κοσσόβου και, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις (όποιες) πιθανότητες έχει για να προλάβει την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, θα πρέπει να ρίξει στο καναβάτσο την σκληροτράχηλη ομάδα του Γιάνε Άντερσον.

Αυτή την στιγμή, η Ελλάδα δεν διαθέτει έναν σέντερ φορ γκολτζή, αλλά βρίσκει τρόπο να φτάνει στο γκολ. Κάτι ανάλογο, όμως, ισχύει και για την Σουηδία, η οποία μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά, με πιο πρόσφατη το σπουδαίο 2-1 επί της Ισπανίας.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.00 στην Interwetten.gr και είναι μόλις ένα από τα 165 ειδικά στοιχήματα για την αναμέτρηση που, εν πολλοίς, θα καθορίσει το μέλλον της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ (07/09, 21:45), Ολλανδία και Τουρκία δίνουν έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για τον έβδομο όμιλο, την πρωτιά του οποίου διεκδικούν Οράνιε και Τούρκοι, αλλά ακόμα και η Νορβηγία του Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ.

Τον περασμένο Μάρτιο, στην πρεμιέρα των προκριματικών, η Τουρκία είχε «καταπιεί» την Ολλανδία στην Κωνσταντινούπολη (4-2), σε ένα ματς όπου μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 3-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Έκτοτε, όμως, η Ολλανδία άλλαξε προπονητή (Λουίς φαν Χάαλ αντί Φρανκ ντε Μπουρ), έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο, ο Μέμφις Ντεπάι είναι «καυτός» και πείθει ότι μπορεί να πάρει την ρεβάνς κόντρα στην παρέα του Μπουράκ Γιλμάζ.

Η νίκη των Οράνιε σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ προσφέρεται με 1,80 στην Interwetten.gr, σε ένα από 214 ειδικά στοιχήματα σε έναν άτυπο «τελικό» πρόκρισης για τις δύο ομάδες, παρ’ ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Το διήμερο της έκτης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ στην ευρωπαϊκή ζώνη περιλαμβάνει 25 αμφίρροπα παιχνίδια με πάνω από 3.500 ειδικά στοιχήματα στην Interwetten.gr!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα