Άρης: Κάκωση ο Νταρίντα, παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου

Άρης: Κάκωση ο Νταρίντα, παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Νταρίντα

bet365

Κάκωση στην ποδοκνημική είναι η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Άρη για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, η κατάσταση του Τσέχου θα επαναξιολογηθεί στις επόμενες ημέρες και αναλόγως θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου.

Ο 32χρονος μέσος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε από τον Σίνταρτσουκ στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου στο «Κλ. Βικελίδης». Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι διαπιστώθηκε «κάκωση στην ποδοκνημική» καθώς επίσης ότι η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί έπειτα από το πρόγραμμα θεραπειών στο οποίο ήδη υποβάλλεται. Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για τη συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα (17/8) με τη Ντινάμο στο Βουκουρέστι.

Σε ότι αφορά τους Γιάκουμπ Μπράμπετς, Κίκε Σαβέριο, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι… «ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία». Χθες (10/8) ο Τόλης Τερζής σημείωσε ότι ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός δύσκολα θα προλάβει τον δεύτερο αγώνα με τους Ουκρανούς.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα