Άρης: Διάστρεμμα ο Σαβέριο, χάνει οριστικά τον πρώτο αγώνα με Ντίναμο Κιέβου

Άρης: Διάστρεμμα ο Σαβέριο, χάνει οριστικά τον πρώτο αγώνα με Ντίναμο Κιέβου

Ο Άρης

bet365

Ο Κίκε Σαβέριο προβλεπόταν να πάρει θέση στην 11αδα του Άρη στον πρώτο αγώνα (10/8, 21:15) με την Ντίναμο Κιέβου πλέον όμως δεν υπολογίζεται καθώς υπέστη διάστρεμμα και θεωρείται απίθανο να προλάβει το μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός αποχώρησε με κλάματα από τη σημερινή (7/8) προπόνηση έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στην ποδοκνημική καθώς η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέχρι την ημέρα του πρώτου αγώνα με την Ντίναμο Κιέβου, προφανέστατα όμως έχει μηδενικές πιθανότητες συμμετοχής. Βάσει του πλάνου του Τόλη Τερζή, ο Σαβέριο θα κάλυπτε το δεξί άκρο της επίθεσης. Πλέον οι πιθανότητες μοιράζονται σε Νταβίντ Κάρλσον και Τζόναταν Μενέντες. Ο πρώτος συμμετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης κι εφόσον εκτιμηθεί ότι είναι έτοιμος θα πάρει θέση στο αρχικό πλάνο.

Σε ότι αφορά τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, η αυριανή (8/8) προπόνηση θεωρείται κρίσιμη καθώς ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός επέμεινε στο ατομικό πρόγραμμα και βάσει των δηλώσεων του Τόλη Τερζή – μετά τον αγώνα με την Αραράτ – την Τρίτη (8/8) θα δοκιμάσει στο αντίστοιχο ομαδικό. Προφανώς οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της συμμετοχής του Μπράμπετς.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα