Άρης: Οι έξι πιθανοί αντίπαλοι των «κιτρίνων» για την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού του Conference League

Άρης: Οι έξι πιθανοί αντίπαλοι των «κιτρίνων» για την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού του Conference League

Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του Άρη για την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού του Conference League

bet365

Η UEFA έκανε γνωστό το pot με τους έξι πιθανούς αντιπάλους του Άρη, από τους οποίους δεν υπάρχει ομάδα που να «φοβίζει» τους «κίτρινους».

Η UEFA γνωστοποίησε το pot από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Άρη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League. Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν μία εκ των:

  • Πετροκλάμπ (Μολδαβία)
  • Αραράτ (Αρμενία) - Εγνατία (Αλβανία)
  • Σέπσι (Ρουμανία)
  • Ακτόμπε (Καζακστάν)
  • Τορπέντο (Λευκορωσία).

Η συμμετοχή της ομάδας ως ισχυρής στην κλήρωση βοήθησε αρκετά στο να μην βρει απέναντί της κάποιον δυνατό αντίπαλό τόσο πρόωρα στην διοργάνωση.

Την περσινή σεζόν ο Άρης συμμετείχε και πάλι στα προκριματικά του UEFA Conference League ξεκινώντας από τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Πρώτα απέκλεισε σε διπλά παιχνίδια την Γκόμελ από την Λευκορωσία, παίζοντας και τα δύο ματς στο «Κλ.Βικελίδης». Στον επόμενο γύρο έδωσε τη «μάχη» του κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 2-0 στο Ισραήλ στο πρώτο παιχνίδι, κέρδισε με 2-1 στο «Κλ.Βικελίδης», αποτελέσματα που δεν του έφτανε για να πάρει την πρόκριση κι έτσι τελικά σταμάτησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Υπενθυμίζουμε πως η κλήρωση του UEFA Conference League είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 και μεταδοθεί από την ιστοσελίδα της UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα