Μπαλτάκος: «Εάν προκριθούμε θα είναι ανέκδοτο να μην είναι προπονητής ο Πογέτ, έχουμε συγκεντρώσει 8 εκατ. ευρώ για το προπονητικό»

Μπαλτάκος: «Εάν προκριθούμε θα είναι ανέκδοτο να μην είναι προπονητής ο Πογέτ, έχουμε συγκεντρώσει 8 εκατ. ευρώ για το προπονητικό»

Ο Μπαλτάκος

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τον Πογέτ και το μέλλον του, το προπονητικό κέντρο της Εθνικής και άλλα θέματα.

Ο Τάκης Μπαλτάκος έκανε δηλώσεις στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή της Τελευταίας Σελίδας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανάμεσα στα άλλα επισήμανε για:

Τον Φρόιντφελντ και εάν είναι εδώ: Δεν είναι ακόμα τακτοποιημένος με τη Σουηδία γιατί είχε σταθερή θέση εκεί και στον Δήμο που ήταν. Πρέπει να τακτοποιήσει μερικά θέματα. Ήταν εδώ, έφυγε χθες και θα επιστρέψει. Φυσικά παρακολουθεί και νομίζω τέλη Δεκεμβρίου θα εγκατασταθεί μόνιμα εδώ με τη σύζυγό του.

Την κίνηση των 11 ομάδων για τον Κλάτενμπεργκ: Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι.

Τον τελικό του Novibet Κυπέλλου: Δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση γιατί δεν ξέρουμε τις ομάδες. Δεν είναι μόνο η Αθήνα που παίζει μπάλα. Όχι δεν υπάρχει εκτελεστική για την Τρίτη και εάν δεν γίνει δεν αφορά στο Κύπελλο. Υπάρχει ένα θέμα για την ονοματοδοσία.

Το θέμα των καρτών και τις ενδεχόμενες ποινές των υπευθύνων: Όχι δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να δει κανείς και άλλες παραμέτρους. Δεν κοιτάς μόνο εάν κάποιος έκανε λάθος. Και να δει κανείς το κλίμα. Μπορεί να κάνεις ενέργεια που να χαλάσεις το κλίμα.

Τη μη καταβολή πριμ σε Κωνσταντινίδη και Φύσσα και εάν υπάρχει θέμα: Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Καμία σχέση.

Την περίπτωση να περάσει η Ελλάδα και να μην πάει ο Πογέτ στο EURO: Η ομάδα να προκριθεί και να μην πάει ο Πογέτ στο EURO; Αυτό θα ήταν ανέκδοτο. Έτσι είναι (για το ότι θα δουλέψει μέχρι τον Μάρτιο και μετά εάν προκριθεί ή όχι θα κριθεί ανάλογα).

Το ζήτημα του προπονητικού κέντρου: Για το προπονητικό έχουμε κάνει αυτά που πρέπει. Έχουμε συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για το έργο για να φτάσεις μετά στη χρηματοδότηση . Έχει συγκεντρώσει η ΕΠΟ το ποσό των 8 εκατ. ευρώ που είναι αφιερωμένο στον σκοπό. Πρέπει να βρεθούν 2 χώροι. Αυτοί οι 2 χώροι επίσης έχουν βρεθεί, ελεγχθεί από την UEFA και πρέπει να περάσουν από Επιτροπή της UEFA (για έγκριση).

Την Παιανία και εάν πρέπει να αποσυρθεί μέρος του ιματισμού: Όχι όλα. Μπορεί να χρειαστεί ένα μέρος και να χρησιμοποιήσουμε άλλη αποθήκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα