Ελλάδα – Νησιά Φερόε 3-0: Άνετη νίκη για τις Ελπίδες

Newsroom
Εθνική Ελπίδων

bet365

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα η Εθνική Ελπίδων επικράτησε των Νήσων Φερόε με 3-0 στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro U21.

Στην 2η θέση του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro U21 ανέβηκε η Εθνική Ελπίδων. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε με 3-0 των Νήσων Φερόε, φτάνοντας έτσι τους 8 βαθμούς σε 5 όμως αγώνες. Στην κορυφή είναι η Πορτογαλία με 12 σε 4 παιχνίδια, ενώ ακολουθεί η Κροατία με 7 σε 3 αναμετρήσεις.

Στην Τρίπολη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε μόλις στο 5 να ανοίξει το σκορ με τον Τζόλη. Το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χάνει ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες βρήκαν στόχο και η νίκη της Εθνικής πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Για την ακρίβεια όλα τελείωσαν από το 51΄έως το 57'. Αρχικά ο Κούτσιας έκανε το 2-0 και στην συνέχεια ο Ζουγλής το 3-0 με τις Ελπίδες να παίρνουν άνετα το τρίποντο απέναντι σε έναν αντίπαλο που στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει έχει καταφέρει να μαζέψει 7 βαθμούς.

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Τσοπούρογλου (46' Κουρφαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Κωστής (69' Παναγιώτου), Κίτσος, Κρυπαράκος, Καραμπέρης, Δαρέλας (87' Νιάρχος) , Ζουγλής (69' Μπελεβώνης), Τζόλης (87' Παναγίδης), Κούτσιας.

Νησιά Φερόε (Έιντιουν Κλακστάιν): Πέτερσεν, Γιοχάνεσεν (87' Κάλσμπεργκ), Πέτερσεν, Ρούσμποργκ, Μπρούνι (46' Άγκανρσον), Όρεγκαρντ (75' Έλινγκσγκάρντ), Νταμ, Νίλσεν (63' Όλσεν), Σάμουελσεν (63' Σόρενσεν), Μπάρερσον, Μνένι.

Η βαθμολογία του ομίλου

Πορτογαλία 12 (4 αγώνες)

Ελλάδα 8 (5 αγώνες)

Κροατία 7 (3 αγώνες)

Νησιά Φερόε 7 (5 αγώνες)

Ανδόρα 3 (6 αγώνες)

Λευκορωσία 3 (7 αγώνες)

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα