Κούμαν για Ελλάδα: «Θα μυρίζουν αίμα τώρα»

Newsroom
Ronald Koeman

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε στα μέσα της πατρίδας του μετά την ήττα από την Γαλλία και τόνισε πως η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα κόντρα στην Ελλάδα, αφού εκείνη θα έρθει στο παιχνίδι «μυρίζοντας αίμα».

Ο προπονητής της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν έδωσε κανονικά το παρών στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Γαλλία και την εντός έδρας ήττας της ομάδας του με 2-1 από την Γαλλία και μίλησε φυσικά και για το επερχόμενο παιχνίδι των «οράνιε» κόντρα στην Ελλάδα.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε πως μπορεί με μία νίκη να καθαρίζει η ομάδα του την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο και μία ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα από την στιγμή που έχουν κερδίσει την Εθνική Ελλάδος στην έδρα τους, αφού περιμένει πως το σύνολο του Πογέτ θα μπει ιδιαίτερα «αγριεμένο» στο ματς.

Όσα είπε ο Κούμαν για τον αγώνα με την Ελλάδα:

«Αν κερδίσουμε ενάντια στους Έλληνες, υπάρχει μία πολύ καλή πιθανότητα να τερματίσουμε δεύτεροι. Μία ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημη, επειδή εμείς κερδίσαμε κόντρα σε εκείνους στην έδρα μας. Έτσι, σε περίπτωση ισοβαθμίας, τα αποτελέσματα στους μεταξύ μας αγώνες θα κρίνουν το αποτέλεσμα και αυτό θα είναι υπερ μας. Αν χάσουμε, νομίζω θα είναι συναρπαστικά τα παιχνία στον επόμενο μήνα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα