Απάντηση Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρουμε πως δηλητηριάστηκαν, η ΕΛ.ΑΣ φταίει για την καθυστέρηση»

Προπόνηση Ντνίπρο

bet365

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στις καταγγελίες του Ουκρανού δημοσιογράφου σχετικά με την φιλοξενία των «πράσινων» στην Ντνιπρο.

Την δική τους εκδοχή για τις... φουσκωμένες, όπως τις χαρακτηρίζουν, καταγγελίες του Ουκρανού δημοσιογράφου στα περί «κακής φιλοξενίας» του Παναθηναϊκού, έδωσαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά το κομμάτι της καθυστέρησης της αναχώρησης της αποστολής της Ντνίπρο από την Λεωφόρο, οι «πράσινοι» ξεκαθάριζαν πως είχε να κάνει αποκλειστικά με την Ελληνική Αστυνομία και το σχέδιο που είχε για την ασφαλή μεταφορά τους στο ξενοδοχείο. Μάλιστα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία, τα μέτρα ασφαλείας ήταν πιο αυστηρά απ' ότι συνήθως...

Από εκεί και πέρα, για την γενικότερη παρουσία τους στην χώρα μας, από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως τους προσφέρονται τα πάντα, όπως σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Προς επιβεβαίωσης μάλιστα των παραπάνω, ανέφεραν πως η συνεργσία γίνεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό με αφορμή τα όσα περνούν ως λαός.

Τέλος, σχετικά με την δηλητηρίαση που ταλαιπωρεί αρκετά μέλη της αποστολής της Ντνιπρο, στο «τριφύλλι» δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν που οφείλεται, κάτι που τονίστηκε στην πρωινή σύσκεψη με την UEFA, προκειμένου να μην υπάρχει οποιαδήποτε σκία, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως είναι στο πλευρό των Ουκρανών σε οτι χρειαστούν.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα