Προπονητής Ντνίπρο για Παναθηναϊκό: «Έχει έμπειρους παίκτες και βάθος στο ρόστερ»

Προπονητής Ντνίπρο για Παναθηναϊκό: «Έχει έμπειρους παίκτες και βάθος στο ρόστερ»

Newsroom
παο

bet365

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο προπονητής της Ντνίπρο, Ολεξάντερ Κούτσερ.

Πλησιάζει η μέρα όπου ο Παναθηναϊκό θα μπει στη μάχη των προκριματικών του Champions League όπου τον περιμένει η Ντνίπρο.

Ο προπονητής του ουκρανικού συλλόγου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του για το ερχόμενο ματς με τους «πράσινους» όπου παραδέχθηκε ότι έχει μελετήσει την ομάδα του Γιοβάνοβιτς αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει τα σχέδια του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

- Πόσο έχεις καταφέρει να μελετήσεις τον αντίπαλό σας στον 2ο προκριματικό του Champions League, τον Παναθηναϊκό;

«Φυσικά και παρακολουθούμε το παιχνίδι των Ελλήνων. Έπαιξαν και την Παρασκευή με τη Μπερ Σεβά, ενώ και πριν από αυτό έπαιξαν πολλά φιλικά ματς. Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός έφερε για πρώτη φορά ισοπαλία και πριν είχε μόνο νίκες. Ας προσέχουμε λοιπόν τον μελλοντικό μας αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ βάθος στο ρόστερ και έχει τη δυνατότητα του ροτέισον. Παρεμπιπτόντως, μεταξύ των παικτών του ελληνικού συλλόγου υπάρχουν γνωστά παιδιά, όπως ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Κιέβου Βέρμπιτς και ο Μπερνάρ της Σαχτάρ. Εκτός από αυτούς, η ομάδα της Αθήνας διαθέτει πολλούς ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Επαναλαμβάνω: τους μελετάμε και παρακολουθούμε τους αγώνες».

- Περιορίζεσαι σε μεταδόσεις ή παίρνεις και πληροφορίες από ειδικούς που γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τον Παναθηναϊκό;

«Προς το παρόν, αρκούμαστε στις μεταδόσεις. Αυτό είναι αρκετό για να σχηματίσουμε εικόνα».

- Ποιες αδυναμίες και δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού που έχεις εντοπίσει;

«Δεν θα πω, γιατί νομίζω ότι και ο ελληνικός σύλλογος μας μελετά, διαβάζει τα πάντα για εμάς και παρακολουθεί την ομάδα μας. Θα κρατήσω για μένα τις πληροφορίες που έχω για τον Παναθηναϊκό».

-Έχετε συνηθίσει το γήπεδο στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, όπου η Ντνίπρο θα αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα σε δέκα μέρες;

«Περάσαμε μια σεζόν Κυπέλλου Ευρώπης εκεί και νομίζω έχουμε ήδη συνηθίσει τις συνθήκες . Πάμε λοιπόν να παίξουμε. Θα πρέπει να φτάσουμε στο Κόζιτσε στις 24 Ιουλίου, για προπόνηση πριν τον αγώνα. Ελπίζουμε στην αναμέτρηση αυτή η ομάδα μας να έχει τουλάχιστον την ίδια υποστήριξη με την προηγούμενη. Εξάλλου, όπως πληροφορηθήκαμε, στο γήπεδο του Κόζιτσε, πίσω από το τέρμα, προστέθηκαν ακόμα δύο πλάγιες εξέδρες».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα