Μπεγερίν: «Μετά τον τραυματισμό μου το έριξα στο ποτό» (vid)

Μπεγερίν: «Μετά τον τραυματισμό μου το έριξα στο ποτό» (vid)

Κώστας Τόπας
Μπεγερίν: «Μετά τον τραυματισμό μου το έριξα στο ποτό» (vid)

bet365

Για την «συντροφιά» που βρήκε στο αλκοόλ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Γενάρη του 2019, μίλησε ο Έκτορ Μπεγερίν.

Ο 26χρονος αμυντικός της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγερίν το 2019 στο ντέρμπι με την Τσέλσι, υπέστη υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από εννέα μήνες.

Αυτό το μεγάλο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για τον Ισπανό άσο, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Timsby», αποκάλυψε τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Ήταν η πρώτη φορά που τραυματίστηκα έτσι, και είχα φίλους και συμπαίκτες που το είχαν περάσει στο παρελθόν. Είχα την οικογένειά μου δίπλα μου, αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς θα συνέβαινε σε μένα. Μιλώ για μια εμπειρία όταν επέστρεψα και δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος να προπονηθώ. Άρχισα να βγαίνω πολύ, άρχισα να πίνω και όλα αυτά τα πράγματα. Έχουμε τα ζητήματά μας, έχουμε προβλήματα ψυχικής υγείας. Και όταν το ποδόσφαιρο, που είναι βασικά η ταυτότητά σας, αφαιρείται από σάς, το αντιμετωπίζουμε δύσκολα.

Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό, νιώθω ότι αυτό που μου συνέβη είναι ακριβώς ο τρόπος που ένιωσα και για μένα αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των συναισθημάτων μου, ο οποίος προφανώς δεν είναι ο καλύτερος. Έτσι ένιωθα όμως, τότε και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να ξεφύγω. Έμαθα τόσα πολλά από αυτό. Τώρα το τελευταίο πράγμα που θα κάνω όταν έχω τραυματιστεί θα είναι το ποτό, γιατί ξέρω πόσο κακό προκαλεί».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα