Ο Εκ έκανε πρόταση απόκτησης της Άρσεναλ, αλλά ο Κρένκε αρνήθηκε!

Ο Εκ έκανε πρόταση απόκτησης της Άρσεναλ, αλλά ο Κρένκε αρνήθηκε!

Gazzetta team
Ο Εκ έκανε πρόταση απόκτησης της Άρσεναλ, αλλά ο Κρένκε αρνήθηκε!

bet365

O Nτάνιελ Εκ έκανε επίσημη πρόταση απόκτησης της Άρσεναλ, ωστόσο εισέπραξε την αρνητική απάντησε του Σταν Κρένκε.
Πριν λίγες ημέρες, ο Mr. Spotify, Ντάνιελ Εκ, επιβεβαίωνε ότι βλέπει πολύ «ζεστά» την αγορά της Άρσεναλ ξεκαθαρίζοντας ότι έχει τα χρήματα για να δελεάσει την οικογένεια Κρένκε και να επαναφέρει τους Κανονιέρηδες στις «χρυσές» εποχές. Μάλιστα, ο Ντάνιελ Εκ με δηλώσεις του υποστήριξε πως έκανε επίσημη πρόταση, η οποία όμως απορρίφθηκε από τον ιδιοκτήτη των Λονδρέζων «Αυτή την εβδομάδα έκανα μια προσφορά να αγοράσω την Άρσεναλ από τον Κρένκε και τους συνιδιοκτήτες. Απάντησαν ότι δεν χρειάζονται τα χρήματα. Συνεχίζω να ενδιαφέρομαι αν αλλάξει αυτή η κατάσταση» τόνισε.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED