Γουλβς-Μπράιτον 2-1

Γουλβς-Μπράιτον 2-1

bet365

Με νίκη σήμερα η Μπράιτον θα είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στην Premier League και του χρόνου, αλλά ο Τραορέ στο 76' ισοφάρισε το γκολ του Ντανκ κι ο Γκιμπς-Γουάιτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Μπράιτον παραλίγο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Premier League. Ο Λιούς Ντανκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 13', αλλά ο ίδιος έκανε δύσκολη τη ζωή της ομάδας του.

Στο 53' τράβηξε τη φανέλα του Σίλβα και έτσι αποβλήθηκε. Αυτή ήταν η 5η αποβολή για την ομάδα της Μπράιτον φέτος, φτάνοντας την Άρσεναλ στη σχετική στατιστική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο πίεζαν για την ισοφάριση και στο 76', ύστερα από ωραίο συνδυασμό, ο Τραορέ έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία με δεξί σουτ. Ο Γκιμπς-Γουάιτ ήταν αυτός που στο 90', με το πρώτο του γκολ στην Premier League, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον, η Γουλβς έχει ύστερα από 35 αγωνιστικές 45 βαθμούς ενώ η Μπράιτον παρέμεινε στους 38 και 3 αγωνιστικές από το τέλος της σεζόν είναι στο +10 από τη Φούλαμ που έχει μπροστά της πλέον τέσσερα ματς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα